Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Παραμένουμε εδώ δικαιωμένοι για όσα σας αποκαλύψαμε και κυρίως για την στάση μας απέναντι σε ό,τι συμβαίνει

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ Εδώ και επτά χρόνια σας συντροφεύουμε ιντερνετικά και μας χαρίζετε με τη συμμετοχή σας που μεταφράζετε σε σχόλια και mail που στέλνετε  στο ιστολόγιό μεταφέροντας έτσι σε εμάς τον παλμό της Χώρας ανά πάσα στιγμή.

Ανεξάρτητα από τις Ιδέες που προασπίζουμε εμείς από την πρώτη μέρα παρουσίας μας. Ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της διαδικτυακής μας απήχησης αυτό που δεν αλλάζει είναι η ειλικρινή σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους αναγνώστες μας οι οποίοι παραμένουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ με το ιστολόγιό μας και είναι και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο υπάρχουμε.

Οι ποινικές διώξεις εναντίον μας δεν μας λύγισαν αντιθέτως όταν βαριεστημένοι θέλαμε να τα παρατήσουμε μας θύμιζαν πως έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε ενεργοί για να υπερασπιστούμε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης τα γραφόμενά μας.

Δεν πέτυχαν να μας καταδικάσουν ούτε σε πρώτο βαθμό , αλλά πέτυχαν να μας κουράσουν με τις εμμονές τους και κυρίως με την ξεροκεφαλιά τους να μας αντιμετωπίζουν όπως όλους τους υπολοίπους.

Όμως εμείς δεν έχουμε καμιά υλική τιμή εκτός από την ΤΙΜΗ να υπερασπιζόμαστε με πάθος τις Ιδέες μας.

Φιλελεύθερος εθνικισμός , πίστη στην αυτοδιάθεση των λαών , βοήθεια στον συνάνθρωπο, αλληλεγγύη όχι με λόγια αλλά με έργα και κυρίως κριτική διάθεση και σε όσους ισχυρίζονται πως ανήκουν στον δικό μας ιδεολογικό χώρο.

Σε εμάς εδώ η έννοιες Δημοκρατία, Ελευθερία του λόγου , σεβασμός στις απόψεις του άλλου δεν είναι κενό γράμμα αλλά τρόπος ζωής.

Συγκρουστήκαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τους δήθεν εθνικιστές θιασώτες της πιο μαύρης δικτατορίας που έμαθαν με μπουνιές και μαχαιριές να θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους , τα βάλαμε με τους κόκκινους τρομοκράτες και θιασώτες των στυγνών δικτατόρων της άκρας αριστεράς και φυσικά πολεμήσαμε τον νεοφιλελευθερισμό στην οικονομία που οδηγεί σε φτώχεια , καρτέλ και απαξίωση της ανθρώπινης φύσης.

Πιστεύουμε στην προσωπικότητα του Αντώνη Σαμαρά αλλά αδυνατούμε να στηρίξουμε επιλογές που κάνει η ΝΔ την διετία που κυβερνάει μαζί με το βρώμικο ΠΑ.ΣΟ.Κ την Πατρίδα μας.

Παραμένουμε πιστοί στην Αστική Δημοκρατία μας και παλεύουμε για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και όχι για να φέρουμε οποιαδήποτε κόκκινη ή μαύρη δικτατορία.

Πιστεύουμε με πάθος στο Δυτικό Πολιτισμό με τα ελαττώματα του και δεν τον συγκρίνουμε με καμιά χούντα μαύρη ή κόκκινη.

Σε μια εποχή που η αναβίωση δικτατορικών καθεστώτων απειλεί τον πλανήτη εμείς δεν παίζουμε με δήθεν νέες συμμαχίες με πρώην κομμουνιστές και νυν μαφιόζους που κυβερνούν τα κράτη τους απολυταρχικά και χωρίς αιδώ θεωρούν πως μπορούν να κατακτήσουν και πάλι την μισή Ευρώπη οδηγώντας σε έναν νέο μεσαίωνα.

Σε εμάς δεν θα βρείτε άρθρα για τον "ωραίο" Πούτιν και τον "καλό" χριστιανό που αγαπάει την Δημοκρατία όσο την αγαπάει το ΚΚΕ , και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τις επόμενες εβδομάδες και όσο πλησιάζουμε προς τις βουλευτικές εκλογές θα σας έχουμε με αναλύσεις και νούμερα τους λόγους για τους οποίους απέτυχε αυτή η συγκυβέρνηση να οδηγήσει την χώρα σε μια σειρά μεταρρυθμίσεων που θα στέριωναν την αστική δημοκρατία μας η οποία απειλείται από τον λαϊκισμό και τα φαντάσματα του μαρξιστικού ολοκληρωτισμού που ακόμα και σε "δεξιές" κυβερνήσεις έχουν λόγο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Η Παγκοσμιοποίηση κρύβεται σε πολλούς σχηματισμούς και οδηγεί την ανθρωπότητα στην πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης φύσης.

Κίναιδοι , μασόνοι , διεθνιστές , και δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουν πλέον μοναδικό αντίπαλο τον έμφυτο εθνικισμό που δεν πολεμιέται ούτε με μηνύσεις , ούτε με αγωγές , ούτε ακόμα και με οικονομική υποδούλωση.

Η ΔΕΞΙΑ του Κυρίου έχει ακόμα βαθιά χαραγμένα πάνω της όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του πατριωτισμού και του φιλελεύθερου εθνικισμού που δεν νοείται ουδείς να περιμένει να υποδουλωθεί ο κόσμος σε μια παγκόσμια Κυβέρνηση που θα αποφασίζει με βάση τα συμφέροντα των ολίγων εις βάρος των πολλών.

Η Νίκη είναι κοντά αφού μετά από το πιο βαθύ σκοτάδι ξημερώνει πάντα η πιο δυνατή Αυγή.

Ενημέρωση χωρίς όρια 14/10/2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης είναι ρήτορας.