Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Το Πρώτο Θέμα ανακινεί την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ 

Ουδείς έχει συλληφθεί έως σήμερα ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών και η αρμόδια εισαγγελέας τέσσερα χρόνια μετά ασκεί βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά ΑΓΝΩΣΤΩΝ  δραστών.Η αποτυχία του τότε Υπουργού κ. Χρυσοχοίδη ΑΠΟΛΥΤΗ αφού δεν κατάφερε τα πρώτα εικοσιτετράωρα να συλλέξει και να αξιοποιήσει στοιχεία ΙΚΑΝΑ να αποδώσουν ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα ενώ η ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ παρόλο που έχουν αλλάξει ήδη τρεις Υπουργοί παραμένει στο θέμα αυτό ιδιαίτερα περίεργη και γεννά πλήθος ερωτημάτων;


Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ελπίζουμε να δει με περισσότερη συμπάθεια και ενδιαφέρον την στυγνή δολοφονία ενός δημοσιογράφου που λόγω του "ανεξέλεγκτου" και ασυμβίβαστου χαρακτήρα του αναστάτωσε με το ιστολόγιό του πλήθος επιχειρηματικών συμφερόντων με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί έξω από την οικία του στην Ηλιούπολη χωρίς τέσσερα χρόνια μετά να έχουμε σύλληψη των φυσικών δραστών της επίθεσης.

Τις επόμενες μέρες και όσο ακόμα είναι στην επικαιρότητα λόγω των διώξεων που άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ελένη Τουλουπάκη εναντίον αγνώστων δραστών εμείς θα κάνουμε ένα ξεσκόνισμα σε ό,τι έχει ειπωθεί από διάφορους που έβγαιναν στα κανάλια τότε και έταζαν διαλεύκανση της υπόθεσης που μας αφορά όλους.

Και αυτό γιατί όταν δεν μπορούν να σε ΦΙΜΩΣΟΥΝ με διώξεις και βλέπουν πως εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να συνεργαστείς με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ φτάνουν να σε σκοτώνουν με 17 σφαίρες σχεδόν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.


Διαβάστε εδώ το σημερινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του για ένα αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο δεν έχει ΤΙΜΩΡΙΑ και φυσικά είναι υποχρέωση μας να φέρνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα στην επικαιρότητα ένα απεχθές έγκλημα το οποίο ζητάει ΤΙΜΩΡΙΑ.


Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σεβόμενο την μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια θεωρεί ως υποχρέωση να υπάρχουν αναρτήσεις που να δείχνουν την βαρβαρότητα των κτηνών που δολοφόνησαν έναν δημοσιογράφο.

Η σύλληψή τους θα γίνει και ας γνωρίζουν καλά πως θα ΣΑΠΙΣΟΥΝ στις φυλακές όπως και άλλοι ομοϊδεάτες τους για παρόμοιες έκνομες ενέργειες.

Οι μπράβοι συμφερόντων δεν χωράνε στη Νέα Ελλάδα και ο λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ποιοι είναι εκείνοι που ειλικρινά θέλουν την σύλληψη των δραστών του Σωκράτη Γκιόλια και ποιοι απλώς συσκοτίζουν την υπόθεση κρατώντας ουδέτερη στάση και προσπαθούν επί τέσσερα χρόνια να παραπλανήσουν τις διωκτικές αρχές.

Θεωρούμε πως οι δράστες θα συλληφθούν όμως δεν θέλουμε να περιμένουμε δεκαετίες για να δούμε τα πρόσωπα των  ΚΤΗΝΩΝ που σκότωσαν τον πατέρα ενός ανήλικου παιδιού και ενός δεύτερου που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά και δεν γνώρισε καν πατέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: