Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Έργα και ημέρες του Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής !!!

Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΕΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΝΔ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ Κ. ΣΓΟΥΡΕ; 
Ολοκληρωμένη εικόνα για τις ζημιές που έχουν γίνει στους δήμους που επλήγησαν από τη χθεσινή κακοκαιρία θα έχει έως αύριο το υπουργείο Εσωτερικών...Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος βρίσκεται σε επαφή με την Πυροσβεστική, η οποία συνεχίζει την καταγραφή των ζημιών στους 8 δήμους και αναμένεται να την ολοκληρώσει το συντομότερο. Πρόκειται για τους δήμους Αχαρνών, Ιλίου, Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Αγ. Ι Ρέντη - Νίκαιας και Πειραιά.


Ο κ. Ντινόπουλος θα αποστείλει τη Δευτέρα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα τα στοιχεία, προκειμένου οι δήμοι να λάβουν την έκτακτη βοήθεια, το ύψος της οποίας θα εξαρτάται από τις ζημιές που έχει προκληθεί σε κάθε δήμο.

 Στόχος είναι να αποδεσμευθεί το απαιτούμενο ποσό το συντομότερο προκειμένου να δοθεί άμεσα στους δήμους και τους πληγέντες.

Η Πυροσβεστική πραγματοποιεί την καταγραφή με δύο φόρμες - μια για τα κινητά και μια για τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία. Σε περίπτωση που κάποιοι πολίτες έχουν υποστεί καταστροφές και δεν έχει περάσει η Πυροσβεστική, μπορούν να επικοινωνούν με το 199 ώστε να μεταβεί άμεσα η υπηρεσία.

Σε λίγους μήνες στις εκλογές οι πολίτες των περιοχών θα στείλουν ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους τους έφτασαν σε αυτά τα χάλια. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο οι καθαροί δεξιοί δεν τσιμπησαν με το σγουρό και με τον κατσαρό. Ευτυχώς.