Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Έφαγε πόρτα ο Αλαφούζος από την Δούρου!


«Λυπάμαι, κύριε Αλαφούζο, αλλά τα επτά εκατομμύρια που σου έβγαλε ο Σγουρός, ο πρώην περιφερειάρχης, εγώ δεν στα δίνω. Και δεν νομίζω να πεις ότι έχω υποβολέα τον καλό σου φίλο τον Μαρινάκη».

Έτσι ξηγήθηκε το κορίτσι στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το θέμα το ξεκαθάρισε. Δεν θα χρειαστεί, δηλαδή, να επανέλθεις, κύριε Αλαφούζο, η θέση μου είναι αυτη κι είναι οριστική. Άσε το άλλο.

Διακριτικά η κυρία Ρένα Δούρου ανέφερε στον Αλαφούζο, που ζήτησε να την συναντήσει για τα 7 εκ., ότι μάλλον είναι άτυπη η επαφή της Περιφέρειας με την Ανώνυμη Εταιρεία Παναθηναϊκός. Δηλαδή; Αυτός που υποτίθεται θίγεται είναι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όχι η ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κανένα δικαίωμα στην ιδιοκτησία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Επί της ουσίας. Κάποια Β΄εθνικής στελέχη του Σύριζα τηλεφώνησαν στην συντρόφισσα Δούρου να δει ζεστά το θέμα του Παναθηναϊκού εν όψει της συνάντησης της με τον Αλαφούζο. Η νέα περιφερειάρχισσα την έκοψε μαχαίρι τη δουλειά. Καμμία κίνηση, καμμία αντίδραση δεν πρόκειται να κάνει για να ανατρέψει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε βάρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Με μία άλλη κουβέντα, για την Δούρου κακώς αποφάσισε ο Σγουρός να δώσει 7 εκ. στον Παναθηναϊκό και καλώς το Ελεγκτικό Συνέδριο χαρακτήρισε σε βάρος του Δημοσίου την “πρωτοβουλία” του προηγούμενου περιφερειάρχη. Όσο για τον Αλαφούζο, αυτά που λέει, ότι θα προσφύγει κατά του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι λόγια για τα ορφανοτροφεία. Και τα γηροκομεία.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το νέο που δεν θα γίνει και το παληό που δεν του ανήκει, είναι υπόθεση του Παναθηναϊκού, όχι του κράτους. Ο σύλλογος μεγάλος ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά και υπεύθυνα για να αποκτήσει δικό του γήπεδο και περιμένει να ... αναβαθμίσει το κοτέτσι της Λεωφόρου με την αβάντα της Δούρου. Κουφό.

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ έχει την πιο ποδοσφαιρική φανέλλα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias

Δεν υπάρχουν σχόλια: