Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Καθαρά και ξεκάθαρα άντε να πάμε σε εκλογές για να δείτε πως δεν έχετε καμιά λαϊκή ετυμηγορία

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΝΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ; ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ξεκάθαρα πλέον οι εχθροί της Αστικής Δημοκρατίας μας συνεπικουρούμενοι από Έλληνες επιχειρηματίες οικονομικά κατακλύζουν τα ΜΜΕ με ειδήσεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.


Οι δήθεν διωκόμενοι για τις Ιδέες τους έχουν προβολή ισάξια έως και μεγαλύτερη από την συγκυβέρνηση και εξαπολύουν ύβρεις εναντίον των "γερμανοτσολιάδων" που κυβερνούν τον Τόπο.

Ξεχνάνε να θυμίσουν πως οι "γερμανοτσολιάδες" έχουν το 42% του Ελληνικού Λαού μαζί τους που μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις αγγίζει το μισό πληθυσμό της Πατρίδας.

Βέβαια όλα αυτά λένε πως έγιναν το 2012 και πως σήμερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον οποίο αποκαλούν Τσολάκογλου αποκαλύπτοντας πόσο πολύ ανιστόρητοι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία ως κόμμα και για τον λόγο αυτόν εδώ και μήνες ζητάνε εκλογές.

Η δική μας άποψη είναι ξεκάθαρη για να μη νομίζετε πως φοβόμαστε ή έχουμε το οποιοδήποτε συμφέρον από αυτή εδώ την Κυβέρνηση.

Αυτοί οι "γερμανοτσολιάδες" που σύμφωνα με τα παρακμιακά site που τους αποκαλούν έτσι κυβερνάνε αυτή την χρονική στιγμή έχουν πετύχει μεταρρυθμίσεις που όλες οι υπόλοιπες Κυβερνήσεις από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους δεν πέτυχαν.

Να συμφωνήσουμε πως όλα αυτά έγιναν με τις θυσίες του ελληνικού λαού που σε μεγάλο βαθμό βιώνει ανθρωπιστική κρίση αλλά όχι να μιλάνε και για Δημοκρατία οι θιασώτες απολυταρχικών καθεστώτων και μονίμως "τυφλοί" στη βία που προέρχεται από τα άκρα που ζουν και βασιλεύουν στην Χώρα μας.

Γιατί οι ίδιοι τώρα που φωνασκούν μιλώντας για άδικη μεταχείριση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής δεν έχουν χτυπηθεί και κομματιαστεί από τα Τάγματα Εφόδου της που έκαναν δεκάδες επιθέσεις υποκαθιστώντας το Κράτος σε ευάλωτους και οικονομικά αδύνατους πολίτες αυτής της Χώρας.

Είναι εμφανές πως από τα 70 άτομα που παρέπεμψε ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος οι μισοί και παραπάνω θα αφεθούν ελεύθεροι επειδή στην Αστική μας Δημοκρατία χρειάζονται αποδείξεις και όχι ενδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος.

Όμως όσοι θεωρούν πως θα μπορούσαν να αναχαιτιστούν διαφορετικά τα Τάγματα Εφόδου και η Βαρβαρότητα των δήθεν εθνικιστών της Χρυσής Αυγής ας αναλογιστεί τι θα γίνει εάν καταλάμβαναν κάποτε την Εξουσία (τύποι σαν και αυτούς) που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά της Ιστορίας μας.

Μιλάμε τώρα πως οι πραγματικοί έλληνες εθνικιστές δεν μπορούν να έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ιδεολογική συγγένεια με τους αμόρφωτους και κομπλεξικούς οπαδούς του μορφώματος αυτού που ως λάτρες της Ρωσικής Βαρβαρότητας προσπαθούν να μας αλλάξουν και γεωπολιτικούς συμμάχους αποδεικνύοντας πως η σχέση τους με την Αστική Δημοκρατία ούτε υπήρξε ούτε δύναται να υπάρξει γιατί είναι οπαδοί της σφαλιάρας και των μαχαιρωμάτων.

Το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή δεν είχε δολοφονήσει περισσότερους έγκειται στο γεγονός πως πολλά παλιά στελέχη της είχαν τέτοια παιδεία και χαλιναγωγούσαν τύπους όπως τον Παναγιώταρο , τον Γερμενή , τον Λαγό και τον Κασιδιάρη που είναι έτοιμοι να κάνουν συμμαχίες ακόμα και με τους μπολσεβίκους προκειμένου να βρεθούν σε θέση να κυβερνήσουν και να επιβάλλουν μια δικτατορία τύπου Γεωργίου Παπαδόπουλου με πινελιές από Φιντέλ Κάστρο!!!

Ευτυχώς για την Πατρίδα μας υπάρχουν ακόμα πολλοί Εθνικιστές που δεν έχουν ενταχθεί στο νεοναζιστικό μόρφωμα και δίνουν τον αγώνα τους ώστε να μην λερώνεται η Ιδέα του Εθνικισμού από ποινικούς που έμπλεξαν την αρχαιότερη ιδεολογία με τα μπραβιλίκια και τους ψευτοπαληκαρισμούς που τόσο έχει πληρώσει ο Τόπος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: