Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Ζητείται λογική.....


Τα τσιράκια των Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη αφού ξεφτίλισαν κάθε έννοια αντικειμενικής δημοσιογραφίας και έφτασαν από τις παρυφές του Ναζισμού να παρακαλάνε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!! αναπτύσσουν τώρα τις φιλορωσικές τους απόψεις και καλούν τους πολίτες να καταδικάσουν τις εδώ και δεκαετίες συμμαχίες της Πατρίδας μας.Φλερτάροντας με την Ρωσική Βαρβαρότητα του Βλαδίμηρου και αναπαράγοντας στα παρακμιακά τους site χιλιάδες ανακρίβειες προσπαθούν να εμπλέξουν και την Θρησκεία στις προσωπικές τους επιδιώξεις εύκολου πλουτισμού.

Θεωρώντας μας παντελώς ηλίθιους και έχοντας κάποιους ρατσιστές ιερείς να τους αβαντάρουν θυμούνται τις εποχές που οι απατεώνες Κυριακίδης και  Λαυρεντιάδης είχαν αποσπάσει "μεγαλόσταυρους" για "αγαθοεργίες" από τα κλεμμένα χρήματα της Protobank και τις λαμογιές τους στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών!!!

Μετά τις ανεπιτυχείς τους μηνύσεις και αγωγές προς το ΕΠΩΝΥΜΟ ιστολόγιό μας , μετά τις απειλές τους μέσω μπράβων και ένστολων!!! εξακολουθούν να νομίζουν πως επειδή έπιασαν 10-20 γνωριμίες με κάτι βουλευτάκια της ΝΔ (που δεν θα ξαναδούν Βουλή) θα μας έκαναν να ξεχάσουμε τα κλεμμένα και να πανηγυρίζουμε μαζί τους την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του "Τσολάκογλου" όπως αποκαλούν οι ρεμπεσκέδες τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον ερχομό του "Μεσσία" Αλέξη που θα τους επαναφέρει και πάλι στα τηλεοπτικά πράγματα!!

Εκτός από ελεεινοί κειμενογράφοι ευτελών και αργυρώνητων κειμένων θα παραμείνουν να αποτελούν όνειδος για την Ελληνική Δημοσιογραφία που τους έχει στην "επαγγελματική" αλλά καθόλου αντικειμενική και κλειστή λίγκα(sic) των "δημοσιογράφων" που αφού απαξίωσαν το λειτούργημα και το έκαναν επάγγελμα ζητάνε να απολογηθούμε (οποία υποκρισία) για το δικαίωμά μας να εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας μέσα από ένα ιστολόγιο που θα υπάρχει όσο υπάρχει Ελλάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: