Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Σφοδρή επίθεση Πανούση σε Κουβέλη: Φώτη, όταν ο ηγέτης παραιτείται, φεύγει -Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται


Σφοδρή επίθεση στον Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε από το βήμα του τρίτου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Πανούσης, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την κατάρρευση του κόμματος.

«Ο αρχηγός διαλέγει την μοίρα του και δεν τη βάζει σε ψηφοφορία για να παρασύρει όλο το κόμμα. Φώτη εσύ αυτό διάλεξες με την επιλογή σου. Ο ηγέτης όταν παραιτείται, φεύγει. Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται», είπε, συμπληρώνοντας πως «ο πραγματικός ηγέτης ξέρει να ζητά συγγνώμη, να αναλαμβάνει την ευθύνη και να φεύγει».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πανούσης υποστήριξε ότι δεν μπορεί ο ηγέτης να έχει συμμετοχή στο 6,2% και καμία συμμετοχή στο 1,3%, αλλιώς «μένει μόνος, άμοιρος και μοιραίος». «Επικρατεί ιδεολογικός αχταρμάς», είπε στη συνέχεια και αναφερόμενος στα περί ένταξης στην κυβέρνηση της ΔΗΜΑΡ, υποστήριξε ότι «μπήκαμε στην κυβέρνηση ως Γ’ εθνική για να παίξουμε στη σούπερ λίγκα».

Ακόμη πιο αιχμηρός, δήλωσε ότι στο εσωτερικό του κόμματος κυριαρχεί κουλτούρα αρχηγισμού και ηθική πολιτικής νομενκλατούρας, καταγγέλλοντας λογικές βολέματος ανεπάγγελτων και περιφερόμενων υπηρετών πολλών αφεντάδων.

Τέλος, ο κ. Πανούσης, απαντώντας στα «παπαγαλάκια της Αγίου Κωνσταντίνου», -όπως τα χαρακτήρισε-, αλλά και στις φήμες ότι «μετακομίζει» στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι «είμαι ΔΗΜΑΡ και όταν τελειώσει η ΔΗΜΑΡ θα πάω σπίτι μου».

Πηγή: Σφοδρή επίθεση Πανούση σε Κουβέλη: Φώτη, όταν ο ηγέτης παραιτείται, φεύγει -Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/172738#ixzz3F5NzW3Mp

Δεν υπάρχουν σχόλια: