Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Το ινστιτούτο μασάζ ήταν... οίκος ανοχής


Ένας καλά οργανωμένος οίκος ανοχής ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το «ινστιτούτο μασάζ», που λειτουργούσε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έβαλαν «λουκέτο» στο παράνομο ινστιτούτο, το οποίο εκτός από μασάζ προσέφερε και ερωτικές υπηρεσίες στους πελάτες του που είχαν αναλάβει το πενταμελές προσωπικό της κερδοφόρας επιχείρησης.

Για την υπόθεση συνελήφθη μία 27χρονη που φέρεται ως διαχειρίστρια του «ινστιτούτου», ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος μιας 47χρονης, η οποία εμφανίζεται ως μισθώτρια του χώρου και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Η 47χρονη, η οποία δεν συνελήφθη, καθώς κατά την αστυνομική έφοδο απουσίαζε από το διαμέρισμα, φέρεται ότι κανόνιζε τηλεφωνικά τα ερωτικά ραντεβού και ενημέρωνε τη συλληφθείσα διαχειρίστρια για τα στοιχεία των πελατών και το είδος των παροχών που αυτοί θα απολάμβαναν.

Όπως προέκυψε, έξω από το διαμέρισμα λειτουργούσε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, συνδεδεμένη με καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου ελέγχονταν οι επισκέπτες.

Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι το πενταμελές προσωπικό δεν διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ούτε ήταν εφοδιασμένο με τη σχετική άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε πταισματικές παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: