ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τα αίσχη στο Χαλάνδρι και η δική μας άποψη

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Τα αίσχη στο Χαλάνδρι και η δική μας άποψη


Και όμως τα ελληνόπουλα παρελαύνουν υπό τους ήχους του ύμνου του ΕΑΜ!!!Έγινε και αυτό χθες στο Χαλάνδρι και φυσικά αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για την Ελλάδα το γεγονός πως εν έτη 2014 κομμάτι της νεολαίας της(εξαιτίας ενός ανιστόρητου αλλά εκλεγμένου Δημάρχου μετά μας φταίνε οι πολιτικοί)  παρελαύνει θέλοντας τάχα να τιμήσει τους ήρωες του 1940 υπό τους ήχους του προδοτικού ΕΑΜ που ήθελε την Χώρα μας σκλαβωμένη στους "πατερούληδες" της Μητέρας Ρωσίας του Στάλιν!!!!!

Το εθνικό αίσθημα είναι στο κατώτατο σημείο ένα σημαντικό κομμάτι του λαού μας φλερτάρει ανοιχτά πλέον με τον ολοκληρωτισμό και ευτυχώς που η Πατρίδα είναι μέλος της Ε.Ε αλλιώς ήδη θα είχαμε την Χούντα που μας ΑΞΙΖΕΙ.

Κάθε δημοκρατικός πολίτης αλλά και η επίσημη Κυβέρνηση (όχι μόνο οι Άδωνις Γεωργιάδης και Αθανάσιος Πλεύρης έχουμε και άλλους βουλευτές) πρέπει να καταδικάσουν το γεγονός.

Από σήμερα για εμάς το Χαλάνδρι δεν υπάρχει ως Πόλη της Αττικής αφού δεν βρέθηκαν 1-2 δημότες να σταματήσουν το πάρτι του Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που αμαύρωσε την εκδήλωση για την 28 Οκτωβρίου 1940

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: