Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Μαρινάκης μέσα από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ρίχνει το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά


Να κάνει ελέγχους στις επιχειρήσεις συμφερόντων του Δημήτρη Μελισανίδη καλεί τον Πρωθυπουργό της Χώρας ο επιχειρηματίας και νυν δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού αφού πέτυχε να εκλέξει Δήμαρχο Πειραιά στις εκλογές που πέρασαν τώρα μέσα από τα ΜΜΕ που διαθέτει (Παραπολιτικά εφημερίδα και ραδιόφωνο) σκάβει τον λάκκο της παρούσας Κυβέρνησης προσδοκώντας να βγει ωφελημένος από μια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις είναι προ των πυλών).

Η αποκάλυψη της zougla.gr για την συνάντηση του επιχειρηματία με την Ρένα Δούρου προεκλογικά και η μετέπειτα εκλογή της δείχνει πως της παρείχε στήριξη και για να καταφέρει να κερδίσει τη Περιφέρεια Αττικής.

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς που το πάει ο Μαρινάκης αλλά το σίγουρο είναι πως νιώθει πολύ ισχυρός αφού όλες οι εκκρεμείς δικαστικές του περιπέτειες δεν δείχνουν να προχωρούν προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.

Ουδείς πλέον πιστεύει πως ο Μαρινάκης μπορεί να οδηγηθεί στις φυλακές για κάποιο από τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείτε  την ώρα που μια πλειάδα άλλων επιχειρηματιών είναι έξω από αυτές (Λαυρεντιάδης, Ρέστης, Κουρής κ.α ) .

Βλέπετε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει επιλέξει πλέον να έχει μαζί της εφοπλιστές και επιχειρηματίες έστω και εάν αυτοί με τα χρήματα που έχουν υπερδανειστεί   από τις Ελληνικές Τράπεζες (και φυσικά χρωστάνε δις ευρώ σε αυτές) οδήγησαν στο σημερινό μας χάλι για το οποίο όμως ουδόλως αυτοί νοιάζονται.

Τα συνηθισμένα θύματα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και φυσικά οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι ο εύκολος στόχος για μια κυβέρνηση που σε τέσσερις μήνες θα αποτελεί παρελθόν εάν εξακολουθήσει και κινείται με ρυθμούς χελώνας στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν.


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: