Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

«Εφυγε» ο Μητσάρας, η εμβληματική μορφή των γηπέδων


Είχε εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες σε ένα από τα πιο αγαθά σύμβολα του ελληνικού ποδοσφαίρουΜια εμβληματική μορφή των γηπέδων, ο θρυλικός Μητσάρας δεν είναι πια κοντά μας. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαμε συνηθίσει κυρίως στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης να σηκώνει πλακάτ και να ζει μέσα στην υπέροχη «τρέλα» του.

Σύμφωνα με το panionianea.gr, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που εξέπεμπε καλοσύνη ο Μητσάρας ήταν πάντα μέσα στο πλάνο όταν γίνονται δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα και είχε εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες σε ένα από τα πιο αγαθά σύμβολα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ιστορίες που λέγονται για εκείνον είναι πολλές και διάφορες, βρισκόταν σχεδόν πάντα στα παιχνίδια του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, του Εθνικού παλαιότερα, της Καλλιθέας, αλλά και σε πολλά ακόμη γήπεδα της Αττικής.

Χαρακτηριστική είναι μια βραδιά όπου το παιχνίδι του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη είχε τελειώσει την ίδια ώρα με εκείνο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο συμπαθής Μητσάρας είχε καταφέρει να βρεθεί πίσω από τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις και στα δύο ματς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: