Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Ψήφο εμπιστοσύνης για να διασωθεί για πέντε μήνες ακόμη

Ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης οι Σαμαράς-Βενιζέλος για να σταματήσει η εκλογολογία και να μπορέσει να πορευθεί η παρούσα συγκυβέρνηση ακόμα 5 μήνες μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015.
Το τρικ Βενιζέλου (γιατί ο Σαμαράς δεν πορεύθηκε μέχρι τώρα με τρικ) αποτελεί στην ουσία παραδοχή πως μέσα στα δυο κόμματα που συγκυβερνούν υπάρχουν βουλευτές που είναι εκτός κυβερνητικής γραμμής.

 Όλοι αυτοί μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 8/10/2014 θα πρέπει να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν. Να συνεχίσει αυτή την πορεία η παρούσα Κυβέρνηση με τα ΕΝΦΙΑ , τις ιδιωτικοποιήσεις , και τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων με τα πλαστά πτυχία ή να οδηγηθούμε στις κάλπες και στην επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ που έχει διαφορετική (ανεφάρμοστη κατά την ταπεινή μας ΑΠΟΨΗ) πολιτική που θα οδηγήσει την Χώρα σε απομόνωση από τους εταίρους μας και ενδεχομένως να σημάνει και την χρεοκοπία που θα περιλαμβάνει και στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις για χρονικό διάστημα  που δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί με ακρίβεια.

Περιμένουμε να πάρει ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ η παρούσα Κυβέρνηση αλλά δεν περιμένουμε θαύματα από εδώ και πέρα.

Η πορεία προς τις εκλογές του Μαρτίου και η μετέπειτα επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη πολιτική δύναμη της Χώρας θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση της σε ένα διεθνές περιβάλλον που είναι απολύτως εχθρικό σε όσους νομίζουν πως μπορούν να επιβιώσουν οικονομικά χωρίς εξαρτήσεις.

Θα καταλήξουμε Βενεζουέλα και Αργεντινή και τότε οι μόνοι που θα επιβιώσουν και θα ζήσουν με αξιοπρέπεια είναι όσοι έχουν την δυνατότητα να εγκαταλείψουν την Χώρα.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι που θα παραμείνουμε εδώ θα δώσουμε έναν άνισο αγώνα για να επανέλθει και πάλι η πατρίδα μας εκεί που της αρμόζει στην Ε.Ε των λαών της και όχι στην ΕΕ που προσωρινώς έχει γίνει μοχλός εξυπηρέτησης των συμφερόντων των Τραπεζών και του διεθνούς Σιωνισμού.


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: