ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ… πανηγυρίζει για απόσυρση διάταξης σχετικά με τη λειτουργία της “Διαύγειας”

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ… πανηγυρίζει για απόσυρση διάταξης σχετικά με τη λειτουργία της “Διαύγειας”Το ΠΑΣΟΚ… πανηγυρίζει για την απόσυρση διάταξης τροπολογίας, σχετικά με τη λειτουργία της Διαύγειας, σημειώνοντας πως επετεύχθη μετά από παρέμβαση της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Σε σχετική ανακοίνωση υπάρχουν αιχμές για τη στάση του υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. ενώ επισημαίνεται ότι «το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στη Βουλή στο να αναρτούν υποχρεωτικά τα στοιχεία τους στη «Διαύγεια» και νέοι φορείς όπως οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την ικανοποίησή του σχετικά με την παρέμβαση της Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου με την οποία απεσύρθη διάταξη που είχε κατατεθεί στη Βουλή και με την οποία εξαιρούνταν διοικητικές πράξεις από την υποχρεωτική δημοσίευσή τους στη «Διαύγεια».

Υπογραμμίζουμε ότι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης είχε αποδεχθεί και υπογράψει τη σχετική τροπολογία που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει το πρόγραμμα «Διαύγεια» και τη πλήρη διαφάνεια που εξασφαλίζει στις πράξεις της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά πρωτοστατεί στη Βουλή στο να αναρτούν υποχρεωτικά τα στοιχεία τους στη «Διαύγεια» και νέοι φορείς όπως οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: