Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος της ΝΔ , ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα (στις 19:00) ανοιχτή εκδήλωση  για τις φίλες και τους φίλους της ΝΔ στο Ξενοδοχείο President στη Λεωφόρο Κηφισιάς 43 στους Αμπελόκηπους.Με μηνύματα καλεί τις φίλες και τους φίλους του να συζητήσουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν την Ελληνική Κοινωνία στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για την πατρίδα μας.

Εκεί θα ακούσει τις απόψεις των πολιτών για τα λάθη της παράταξης και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται από τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για να συσπειρωθούν παλιά και νέα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για την Νέα Ελλάδα.

Στο προσκλητήριο αυτό είναι καλοδεχούμενες  όλες εκείνες οι δυνάμεις που εγκατέλειψαν τον κεντροδεξιό χώρο αλλά που η καρδιά τους δεν έπαψε ΠΟΤΕ να χτυπά για αυτή την παράταξη.

Την παράταξη της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ και της ΕΥΘΥΝΗΣ που μάχεται από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της τον ΛΑΙΚΪΣΜΟ και τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ η μεγάλη παράταξη σέβεται και τιμά την Δημοκρατία.

Το 1974 αποκατέστησε την Δημοκρατία και έκλεισε τους Χουντικούς στις φυλακές και το 1979 έβαλε την Πατρίδα μας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια (ΕΟΚ μετέπειτα Ε.Ε) και έτσι δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για την Πρόοδο και την Ευημερία όλων των Ελλήνων.

Σήμερα η ίδια Παράταξη οδηγεί την Χώρα σε πρωτογενές πλεόνασμα και κάνει όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να πάψουμε επιτέλους να ζούμε με δανεικά.

Εμπόδιο και πάλι στην προσπάθειά της αυτή η λαϊκιστική αριστερά που αφού απέτυχε να μας πείσει για δεκαετίες για τους κομμουνιστικούς "παραδείσους" συνεχίζει να μιλάει για λεφτά που δήθεν υπάρχουν ενώ ξέρει πολύ καλά πως ζούμε επί δεκαετίες με δανεικά!!!

Οι ανεύθυνοι θιασώτες απολυταρχικών καθεστώτων που υβρίζουν και λοιδορούν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την παρούσα Κυβέρνηση για να σταθεί και πάλι η Χώρα στα πόδια της πρέπει να αντιμετωπισθούν με επιχειρήματα από όσους αγαπάνε αυτόν τον Τόπο.


Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια ο μαχητής βουλετής της Β' Αθήνας της ΝΔ Μάκης Γιακουμάτος καλεί κάθε Νεοδημοκράτισσα και Νεοδημοκράτη να καταθέσει την δική του άποψη για την πορεία του κόμματος και τις αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν για να βελτιωθεί η εικόνα που παρουσιάζει η παράταξη.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι από τους βουλευτές που ακούνε και τιμάνε την λαϊκή βάση της ΝΔ , αφουγκράζεται τις ανάγκες της και στέκεται αρωγός στα αιτήματά της.

Ας ελπίσουμε ανάλογες πρωτοβουλίες να πάρουν και άλλα στελέχη του κόμματος γιατί μετά τον ΕΝΦΙΑ , την Ανεργία και τις περικοπές μισθών και συντάξεων είναι εύλογο πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ να κινούνται προς σχήματα που εάν επικρατήσουν μόνο καταστροφή θα φέρουν σε αυτό τον Τόπο.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει τον παλμό της βάσης του κόμματος μπας και προβληματιστούν επιτέλους και οι επιτελείς της Λ. Συγγρού και αλλάξουν ρότα.

Γιατί με την πορεία που ακολουθούν φέρνουν ολοένα και πιο κοντά τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: