Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

100 το ανώτερο όριο δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές 120 μέρες ακόμα και φύγανε οι Σαμαράς-Βενιζέλος
Το τι πέτυχε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Δένδιας για τα κόκκινα δάνεια το έχει αντιληφθεί και ένα πεντάχρονο παιδάκι.
Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε την αποτυχία των διαπραγματεύσεών του με τους Τροϊκανούς.

Άλλωστε σε σε περίπου 120 μέρες και σίγουρα μέσα στο Μάρτιο του 2015 ο ίδιος θα αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι η Β' Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών για όσους δεν γνωρίζουν τα κατατόπια της και κυρίως για όσους δεν καταφέρνουν να αντιληφθούν πως άλλο να χρωστάς 15.000 ευρώ και λόγω της κρίσης και άλλο να χρωστάς από 200.000 ευρώ σε κάθε δημόσιο οργανισμό (ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ , ΤΕΒΕ) και να προσπαθείς να ευνοηθείς μαζί με εκείνους που δεν έχουν.

Άλλωστε αυτή η συγκυβέρνηση έχει δείξει και στον πιο φανατικό οπαδό της πως όταν εννοούσε πως θα χτυπήσει την φοροδιαφυγή εννοούσε όλων των μισθωτών και των συνταξιούχων και όχι αυτή των Εφοπλιστών , Βιομηχάνων και διάφορων λαμόγιων που πνίγουν κάθε καλή μεταρρύθμιση που πάει να γίνει στον Τόπο.

Η επόμενη Κυβέρνηση με κορμό ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά με την συμμετοχή και άλλων κομμάτων θα χρειαστεί περίπου 1-2 χρόνια για να μας οδηγήσει και αυτή στην πλήρη οικονομική καταστροφή και φυσικά θα έχει ως άλλοθι πως άργησε να έρθει στην Εξουσία και το πράγμα προχώρησε επί μια τετραετία προς λάθος κατεύθυνση.


Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν θα έπρεπε να θέλει να συνεχίσει να κυβερνά αλλά θα έπρεπε το ταχύτερο δυνατόν να οδηγήσει την Χώρα σε εκλογές αφού ουδείς από την παρούσα Βουλή δύναται να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας αφού οι συσχετισμοί των κομμάτων έχουν αλλάξει ΤΡΑΓΙΚΑ από τις βουλευτικές του 2012,


Υπάρχει μια ισχυρή πλειοψηφία που ξεπερνάει το 50% των ψηφοφόρων και οι οποίοι δυστυχώς βλέπουν το μέλλον της Ελλάδος εκτός Ευρωζώνης και εκτός συμμαχιών με τις οποίες η Χώρα μας είναι συνυφασμένη για δεκαετίες.


Η δική μας αίσθηση πλέον είναι πως η καθυστέρηση της προσφυγής στις κάλπες οδηγεί σε μεγαλύτερη συρρίκνωση το κόμμα της ΝΔ που ίσως υποστεί την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του όσον αφορά τον ΑΠΟΛΥΤΟ αριθμό ψήφων που θα συγκεντρώσει.


Να τονίσουμε τέλος πως δεν είναι δυνατόν για το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές του καταβολές να στηρίζει μια Κυβέρνηση που αφήνει ατιμώρητους και φορολογικά στο απυρόβλητο τους Λαυρεντιάδη , Ρέστη , Κοντομηνά , Κουρή , Βαρδινογιάννη κ.α και "στοχοποιεί" τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους εξοντώνοντας τους μέσω φορολογίας στα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ) που διαλύει όχι μόνο την μεσαία τάξη αλλά βάζει μπουρλότο στην κοινωνική συνοχή και οδηγεί χιλιάδες συμπολίτες μας σε ακραίες και αδιέξοδες επιλογές.

Ακούσαμε μέσα στο μπάχαλο πως ετοιμάζεται και ο γιος του τέως Βασιλιά να κάνει λέει "δεξιό" κόμμα τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε αναρωτιέμαι.

Το Ενημέρωση Χωρίς Όρια κινείται πάντα στο πλαίσιο της λογικής και γνωρίζει πως η επόμενη δεκαετία για την Πατρίδα μας θα είναι εξίσου "μαύρη" με την πενταετία 2009-2014 που

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: