Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Ουτε 10 αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον 30χρονο συνεργό του Μαζιώτη για να τον φωτογραφήσουν


Προσπάθειες για να δώσει χρόνο στους συνεργούς του προκειμένου να κρύψουν ή να καταστρέψουν ενοχοποιητικά στοιχεί χαρακτηρίζουν τα όσα κάνει ο 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη που συνελήφθη στο Βύρωνα.

Ο 30χρονος αρνείται να δώσει τα στοιχεία του, ενώ οι αστυνομικοί έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να τον φωτογραφήσουν και να του πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefiemrida.gr ο 30χρονος είναι τόσο γεροδεμένος και μεγαλόσωμος που χρειάστηκαν 10 αστυνομικοί για να μπορέσουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον φωτογραφίσουν, ώστε η εικόνα του να δοθεί στη δημοσιότητα για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μάθουν τα στοιχεία του και να προχωρήσουν την έρευνα.

Στο μόνο πρόσωπο που μίλησε ο 30χρονος ήταν η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, αλλά ακόμα και στη συνομιλίας τους ο συνεργός του Μαζιώτη μιλούσε στα ιταλικά προκειμένου να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να καταλάβουν το περιεχόμενο της κουβέντας.
Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Ουτε 10 αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον 30χρονο συνεργό του Μαζιώτη για να τον φωτογραφήσουν | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/172718#ixzz3F4an0QWd

Δεν υπάρχουν σχόλια: