Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Εύβοια: Τον σκότωσαν στο ξύλο μπροστά σε γυναίκα συγγενή του - Φρίκη σε πολυκατοικία της Χαλκίδας την ώρα του αγώνα της εθνικής!


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.30 σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα, πάνω από το ισόγειο καφετέριας. Οι ληστές αιφνιδίασαν τόσο τον άτυχο άντρα, όσο και την κατάκοιτη συγγενή του και κατάφεραν να παραβιάσουν μία από τις πόρτες. Όταν οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει ήταν αργά. Οι αδίστακτοι δράστες βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, αποφασισμένοι να τους βασανίσουν.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Η πρώτη κίνηση ήταν να σηκώσουν τον άτυχο άντρα από το κρεβάτι και να τον φιμώσουν. Στη συνέχεια έδεσαν την κατάκοιτη γυναίκα, που έμελλε να ζήσει τον θάνατο του συγγενή της. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι και κάποια στιγμή επέστρεψαν στο υπνοδωμάτιο και άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο, για να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα.

Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. Εκείνοι δεν έκαναν πίσω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνέχιζαν να ψάχνουν στο σπίτι και έφυγαν όταν βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έψαχναν.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Οι φωνές και τα δάκρυα της άτυχης γυναίκας ξεσήκωσαν την περιοχή αλλά ήταν αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αφήνοντας στο σπίτι νεκρό τον άντρα και δεμένη τη γυναίκα του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις σε μια προσπάθεια να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ του εγκλήματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: