Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Καραμανλής: «Εγώ δεν θα μαχαιρώσω τον Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη»Γράφει ο Τάκης Χατζής
Σφόδρα προβληματισμένος εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εξ’ αφορμής της συνεχιζόμενης σεναριολογίας περί ενεργούς ανάμειξης του στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στα επίμονα σενάρια περί της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο Κώστας Καραμανλής όταν του ετέθη ευθέως, από στενούς συνεργάτες το θέμα, ξεκαθάρισε την θέση του χωρίς περιστροφές: «Δεν καταλαβαίνω ποιοι και γιατί προωθούν τέτοιου είδους σενάρια. Το ξεκαθάρισα από την αρχή. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία της Δημοκρατίας».

Σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον θέλουν αποστασιοποιημένο από το κόμμα αλλά και για το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές τόνισε: «Φυσικά και θα είμαι υποψήφιος εφ’ όσον το κόμμα μου με θέλει. Εγώ δεν θα μαχαιρώσω τον Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη, ας το συνειδητοποιήσουν αυτό καλά ορισμένοι κύκλοι. Η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση».

Ο κ. Καραμανλής μάλιστα χαρακτήρισε σενάρια «νοσηρής φαντασίας» τα περί εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον σημερινό πρόεδρο της οποίας ηγούνται πρώην συνεργάτες του.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Σταμάτης βουλευτής επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά επισκέφτηκε τον πρώην Πρωθυπουργό στο γραφείο του. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά και οι προετοιμασίες για τα 40 έτη από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/384762/karamanlhs-egw-den-tha-maxairwsw-ton-antwnh-samara-kai-thn-parataksh#ixzz3E2Bm1XCJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: