ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: "Θερμό" φθινόπωρο για την Κυβέρνηση

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

"Θερμό" φθινόπωρο για την Κυβέρνηση

Όσοι νομίζουν πως μπορούνε να ξεγελάνε τον κόσμο με τον φόβο της άτακτης χρεοκοπίας θα αντιμετωπίσουν σοβαρές εκπλήξεις το προσεχές διάστημα.Από Σεπτέμβριο οι κοινωνικές ομάδες που έχουν αδικηθεί κατάφωρα από την φορολογική λαίλαπα θα αρχίσουν να αντιδρούν όχι μόνο με απεργιακές κοινητοποιήσεις αλλά και με πιέσεις στους βουλευτές που στηρίζουν την συγκυβέρνηση να εγκαταλείψουν το πλοίο που βουλιάζει.

Γιατί η Κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται χωρισμένοι στα δυο με τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ να προσπαθούν να πείσουν τους ατυχείς εναπομείναντες οπαδούς τους πως είναι πιο φιλολαϊκοί από την "κακιά" δεξιά που θέλει να πάρει τα σπίτια του κόσμου με τον ΕΝΦΙΑ.

Ο Σαμαράς μπορεί να γλιτώσει την πανωλεθρία στις εκλογές μόνο εάν καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τον "θανατηφόρο" εναγκαλισμό με την Τρόϊκα και φυσικά εφόσον ξαναθυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό του που δεν χάριζε δις στην εγχώρια διαπλοκή και εάν συμμαχήσει με την λαϊκή και άκρα  δεξιά της Πατρίδας μας.

Ο Μπαλτάκος δεν είναι ένας γραφικός τύπος αλλά η φωνή της δεξιάς παράταξης που βλέπει πως ο εναγκαλισμός της ΝΔ με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους νεοφιλεύθερους της μεταλλαγμένης ΝΔ οδηγεί σε εκλογική ήττα μεγάλου μεγέθους.

Όσο ανεύθυνος και εάν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδείς θα δώσει την ψήφο του στη ΝΔ που φορολογεί δικαίους και αδίκους με τα ίδια σταθμά και δίνει άφεση αμαρτιών στην εγχώρια διαπλοκή.


Και μπορεί το στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού να μην τον ενημερώσει σωστά για όσα συμβαίνουν μέσα στη ΝΔ όμως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί για τα φαινόμενα σήψης μέσα στον κομματικό μηχανισμό και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για την διάλυση ενός κόμματος που ό,τι είχε να προσφέρει το πρόσφερε στην κοινωνία.

Το γεγονός πως υποχώρησε στην εγχώρια διαπλοκή είναι χαρακτηριστικό της πολύ κακής ενημέρωσης που έχει για ό,τι συμβαίνει μέσα στην κοινωνία.

Τον έπεισαν πως τα ΜΜΕ της διαπλοκής έχουν απήχηση την στιγμή που το διαδίκτυο τείνει να γίνει η μοναδική ενημέρωση των ηλικιών από 18 έως και 55 ετών.

Οι συνταξιούχοι έχουν και αυτοί παιδιά και εγγόνια για να τους μεταφέρουν τι παίζει και γενικότερα ουδείς πλέον περιμένει από το MEGA ή τον ΑΝΤ1 να του πει τι θα ψηφίσει και πως θα σωθεί η κοινωνία.

Με τέτοια νούμερα ανεργία και τέτοιες φοροεπιδρομές πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να πιστεύεις πως θα είσαι πρώτο κόμμα στις εκλογές ακόμα και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώσει πως θα μετατρέψει την Χώρα σε μια Βενεζουέλα!!!!

Άλλωστε ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ευφυής στα πολιτικά με αποτέλεσμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ να κυβερνήσει την Χώρα περισσότερα χρόνια από οποιοδήποτε άλλο κόμμα από την μεταπολίτευση και μετά.

Άλλωστε το ΠΑ.ΣΟ.Κ κυβερνάει ακόμα γιατί όχι και ο ΣΥΡΙΖΑ το Νέο-ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα οδηγήσει την χώρα μας σε μια καινούργια δοκιμασία και όλους εμάς σε περισσότερες περιπέτειες ακόμα και από την χειρότερη κεντροδεξιά κυβέρνηση.

Τον Μάρτιο ακόμα και εάν εκλεγεί ο Κουβέλης Πρόεδρος της Δημοκρατίας η χώρα θα εξακολουθεί να κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς αφού τα προβλήματα της κοινωνίας θα παραμένουν άλυτα.

Η μόνη λύση είναι αλλαγή πολιτικής στην οικονομία και φυσικά η αναζήτηση νέων συμμάχων αφού η Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κουράσει ακόμα και εμάς που δεν έχουμε κρύψει ΠΟΤΕ την συμπάθειά μας προς τον γερμανικό λαό.

Η επόμενη Κυβέρνηση της αριστεράς θα οδηγήσει την χώρα μας σε πλήρη απαξίωση και όλους τους λογικά σκεπτόμενους πολίτες στην ανάγκη αναβίωσης μιας αληθινά ριζοσπαστικής δεξιάς παράταξης που θα οδηγήσει την Χώρα στις νέες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει.

Σε αυτή χωράνε στελέχη από όλο τον πατριωτικό χώρο και καλύτερα  θα ήταν να δημιουργηθεί υπό την αιγίδα μιας προσωπικότητας ευρύτερης αποδοχής που να κάνει κλικ και στα στελέχη άλλων παρατάξεων.

Χωρίς την δημιουργία αυτής της παράταξης οποιαδήποτε προσπάθεια της ΝΔ να κατέβει στις εκλογές υπό την σημερινή της μορφή θα την οδηγήσει σε μια ήττα άνευ προηγουμένου.

Η Νέα Ελλάδα που είχε εξαγγείλει ο Σαμαράς δεν πρέπει να μείνει στα χαρτιά αλλά να υλοποιηθεί ακόμα και εάν χρειαστεί να αποχωρήσει από τη ΝΔ η μισή κοινοβουλευτική της ομάδα.

Είμαστε βέβαιοι πως πίσω από τις κινήσεις δημιουργίας καινούργιου δεξιού σχηματισμού βρίσκονται όλοι όσοι αγαπάνε αυτή την Χώρα και βλέπουν τους εκβιασμούς που δέχεται εκ των έσω ο Αντώνης Σαμαράς.

Χωρίς αυτούς η Νέα Ελλάδα θα ήταν ήδη πραγματικότητα και η Χώρα θα είχε ελπίδα σωτηρίας.

Αλλά βλέπετε ουδείς Έλλην επιχειρηματίας βάζει την Ελλάδα πάνω από το κέρδος του και για αυτό βουλιάξαμε τόσο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: