Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Εκλογές όσο πιο σύντομα γίνεται για να ξανάρθει η Ελπίδα για σωτηρία αυτού του Τόπου

ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ 
Την άποψή μας για τον ΕΝΦΙΑ την έχουμε ήδη γράψει με την φωτογραφία που επιλέξαμε και ανεβάσαμε από το πρωί.Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση αφού το πράγμα μιλάει από μόνο του. Για ακίνητα μηδαμινής πραγματικής αξίας ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει φόρους που σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και να πουλήσει το ακίνητό του δεν θα έχει την δυνατότητα να τους πληρώσει.

Δεν θα σας αναφέρουμε παραδείγματα άλλωστε όλοι οι Έλληνες είναι ιδιοκτήτες και ξέρουν τι καλούνται να πληρώσουν.

Εμείς αφού αποχαιρετήσουμε οριστική την παρούσα ΟΥΔΕΤΕΡΗ στάση μας απέναντι στην παρούσα συγκυβέρνηση θα συνεχίζουμε να σας γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Δεν πιστεύουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει περισσότερα πράγματα στην απομείωση του Δημόσιου χρέους πιστεύουμε όμως πλέον ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν μπορεί να οδηγήσει την Χώρα σε ανάπτυξη.

Εκλογές για αυτοδύναμη Κυβέρνηση ενός κόμματος που θα σέβεται την ιδιοκτησία των Ελλήνων πολιτών και ενδυνάμωση των κομμάτων εκείνων που έχουν σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και σέβονται πρωτίστως τον άνθρωπο.

Η ΝΔ για εμάς είναι πλέον ένα φθαρμένο προϊόν και καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει στην ίδρυση καινούργιου πολιτικού φορέα με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό.

Με εκβιασμούς από το εσωτερικό του κόμματος αλλά και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ που συγκυβερνάει με μόλις 8% προκοπή δεν πρόκειται να δούμε.

Εκλογές το συντομότερο δυνατόν για να καταλάβουν και οι δανειστές μας πως είναι αδύνατον να αποπληρωθούν εάν δεν κάνουν μείωση του δυσβάστακτου και μη βιώσιμου χρέους μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: