ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πρόεδρο με κύρος και όχι διακοσμητικό για να κάνουν τα διαπλεκόμενα τις βρωμοδουλειές τους

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Πρόεδρο με κύρος και όχι διακοσμητικό για να κάνουν τα διαπλεκόμενα τις βρωμοδουλειές τους

Ετοιμάζονται να εκλέξουν Πρόεδρο έναν "καραγκιόζη" μόνο και μόνο για να κρατήσουν την βουλευτική τους αποζημίωση κάτι τελειωμένοι βουλευτές που δεν θα ξαναδούν ΠΟΤΕ στη ζωή τους την πόρτα του Κοινοβουλίου από μέσα!!Είναι τόση η πρεμούρα της συγκυβέρνησης να παραμείνει στις καρέκλες της που ακούγονται κάτι ονόματα που πραγματικά γελάς.

Με τον Παπούλια κλαίγαμε βέβαια όταν βγήκε και ουδέποτε στηρίξαμε την υποψηφιότητα του και τελικώς δικαιωθήκαμε.

Ένας απλός παρατηρητής είναι που δεν ύψωσε ποτέ το έτσι και αλλιώς χαμηλό του πολιτικό ανάστημα σε όσα τραγικά συνέβησαν επί θητείας του.

Εμείς θεωρούμε πως ο Πρόεδρος πρέπει να έχει κύρος και δεν είναι δυνατόν να προέρχεται μονίμως από την Κεντροαριστερά.

Η υποψηφιότητα Κουβέλη δεν είναι δυνατόν να ψηφιστεί από βουλευτές που δηλώνουν πως ανήκουν στην πατριωτική δεξιά ούτε καν στην κεντροδεξιά που είναι τόσο άχρωμη όσο και οι εκπρόσωποί της.

Καραμανλής και Μητσοτάκης έχουν οδηγήσει την ΝΔ στο να είναι συνυπεύθυνη της σημερινής κατάντιας με τις κλίκες που δημιούργησαν μέσα στο κόμμα και με τους διαπλεκόμενους φίλους τους που άλωσαν επί δεκαετίες την Δημόσια Διοίκηση.

Η συμμαχία τους με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει οδηγήσει την δεξιά παράταξη σε πρωτοφανή εκλογική συρρίκνωση και όλοι περιμένουν από τον Σαμαρά να οδηγήσει τη ΝΔ στην έξοδο και να δημιουργήσει μια κεντροδεξιά με σαφή πατριωτικό χαρακτήρα και φυσικά με δεξιά στελέχη στα καίρια πόστα της διοίκησης.

Με μηχανισμούς ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν σώζεται η Χώρα κύριε Σαμαρά , ούτε με αγκαλιές και φιλιά στους ανυπόληπτους Έλληνες επιχειρηματίες που φέσωσαν τις Ελληνικές Τράπεζες με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που πήραν.

Επειδή οι μήνες κυλάνε γρήγορα ρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που θα βγάλουν την Χώρα από το τέλμα και θα έρθει επιτέλους ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην πραγματικότητα και όχι στα χαρτιά!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: