Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Μια φωτογραφία που άναψε "φωτιές" στο διαδίκτυο


Έβαλε στο facebook μια φωτό από τις ολιγοήμερες διακοπές της στα Σφακιά η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και από κάτω άρχισαν τα αρνητικά σχόλια. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από τους φόρους που του έρχονται και έτσι δεν "ανέχονται" να βλέπουν ξέγνοιαστες φωτό Υπουργών που έστω κάθονται και για 2-3 μέρες. 

Η δική μας γνώμη είναι πως η κατάσταση για την Ελληνική Οικονομία είναι μη αναστρέψιμη και αναζητείται άλλη συνταγή για την οικονομία. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μας είναι συμπαθής αλλά αυτή την περίοδο θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. 

Ο "αυθορμητισμός" δυστυχώς πληρώνεται στην πολιτική και η υποκρισία ακόμα ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. 

Πάντως τα 17 ή 20 εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους είναι ένα καλό νούμερο για επικοινωνιακούς πανηγυρισμούς όμως δεν σώζει την παρτίδα αφού τα 13 δις που ίσως μαζευτούν δεν φτάνουν στην πραγματική οικονομία αλλά σε τσέπες επιτήδειων. 

Οι Τουριστικές επιχειρήσεις θα είναι τα επόμενα χρόνια ένα φως στο τούνελ για την ελληνική οικονομία  όμως οι συνθήκες που επικρατούν στοκ κλάδο με την ανασφάλιστη εργασία και τους μισθούς πείνας πρέπει να παταχθούν από το Υπουργείο Εργασίας. 

Σε μερικούς μήνες όλοι στη Κυβέρνηση θα αντιληφθούν πως ό,τι έχει γράψει το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα επιβεβαιωθεί δυστυχώς για την χώρα θα επιβραβευθούν οι λαϊκιστές της αριστεράς αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο στις προτιμήσεις των πολιτών. 

Όσο για την Όλγα παρά την προσπάθεια που καταβάλλει στο Υπουργείο οι ψήφοι της μειώνονται στην Α' Αθήνας. 

Μήπως "αποδράσει" στη γενέτειρά της στις προσεχείς εκλογές; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: