Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου»Στο περιοδικό «Celebrity» μίλησε η νικήτρια του «The Voice» Μαρία-Έλενα Κυριάκου για το πρώτο της single και το πώς καταφέρνει και συνδυάζει τους αντικρουόμενους ρόλους της ζωής της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω μια διασκευή του Eros Ramazzotti! Όλα ξεκίνησαν όταν έστειλαν στη Universal Ιταλίας ένα απόσπασμα από τις εμφανίσεις μου στο «The Voice». Και έτυχε το πρώτο τραγούδι μου «Δυό Άγγελοι στη Γη» να είναι και το αγαπημένο μου κομμάτι από το ρεπερτόριό του. Λατρεύω το ερωτικό τραγούδι, γι” αυτό και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό περισσότερο. Έχω όμως και κάποια δικά μου κομμάτια. Κάποια στιγμή ίσως να τα χρησιμοποιήσω».

Όσο για πώς καταφέρνει και συνδυάζει τους αντικρουόμενους ρόλους της ζωής της, η ίδια είπε«Μητέρα τριών παιδιών, εκπαιδευτικός και τραγουδίστρια… τρομακτικός συνδυασμός! Είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσεις. Τα χρόνια που μας πέρασαν, βέβαια, έχω κάνει πολλές θυσίες, περνώντας από μεγάλες αντιξοότητες. Όμως, παρά τις δυσκολίες του επαγγέλματος ως τραγουδίστρια, πάντα φροντίζω τα παιδιά μου να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: