Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Τα περίεργα τατουάζ και η σβάστικα των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στη Μάνη [εικόνες]


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία ενός 25χρονου και ενός 26χρονου σε δύσβατη περιοχή της Μάνης.
Τα ίχνη των δύο νεαρών, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου από την Καλαμάτα και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ενώ είχαν ενημερώσει ότι κατευθύνονται με τη μηχανή του ενός από την Καρδαμύλη στην Καλαμάτα, αλλά εξαφανίστηκαν (διαβάστε όλο το χρονικό της άγριας δολοφονίας πατώντας ΕΔΩ).

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δύο νεαροί ήταν φίλοι και ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική, ενώ κοινή ήταν και η αγάπη τους για τα τατουάζ. Ο Κωνσταντίνος Σγούρος, μάλιστα, όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook λάμβανε μέρος και σε διαγωνισμούς bodybuilding ενώ είχε στο σώμα του πλήθος τατουάζ, ανάμεσα στα οποία και σβάστικες. Ο Γιάννης Κομμάτης ήταν στρατιωτικός.

Ο Κωνσταντίνος Σγούρος:Ο Γιάννης Κομμάτης:Aυτή είναι μια φωτογραφία την οποία είχε ανεβάσει ως εικόνα προφίλ στο λογαριασμό του στο Facebook πριν από ενάμιση χρόνο ο Γιάννης Κομμάτης:
Διαβάστε περισσότερα
Πηγή: Τα περίεργα τατουάζ και η σβάστικα των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στη Μάνη [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/167233#ixzz3AvamPsAW

Δεν υπάρχουν σχόλια: