Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Σοκ από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας ιερόδουλης - Συνελήφθη ο δράστης

Ο 28χρονος Ουκρανός κατηγορείται πως έσφαξε τη γυναίκα μέσα στο σπίτι της την ώρα της ερωτικής πράξηςΣτα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 28χρονος Ουκρανός, που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία, τον περασμένο Ιανουάριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης με βάση το οποίο συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Ο κατηγορούμενος ήταν πελάτης και μαχαίρωσε την 34χρονη στο λαιμό μέσα στο διαμέρισμα της για ερωτικούς λόγους όπως εκτιμά η αστυνομία.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται κι ένας 48χρονος Έλληνας, στον οποίο ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε την αποτρόπαια πράξη του. Εναντίον του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι λεπτομέρειες-σοκ
Η υπόθεση που εξιχνιάστηκε χθες θυμίζει θρίλερ. Δεν ήταν μόνο οι απανωτές μαχαιρίες στο θύμα αλλά και το όλο σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί τον περασμένο Ιανουάριο στο διαμέρισμα της γυναίκας. Το μέρος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ήταν διαμορφωμένο για να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο άρρωστες ορέξεις. Η ιερόδουλη άλλωστε είχε συμφωνήσει με τον πελάτη, που τελικά θα γινόταν και ο δολοφόνος της, να προχωρήσουν σε άγρια σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Εκείνος κάποια στιγμή δεν άντεξε τον πόνο και της ζήτησε να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο Ουκρανός το εννοούσε και συνέχισε να τον χτυπάει. Ο νεαρός τότε της επιτέθηκε και με οργή την κάρφωσε πολλές φορές στο λαιμό με μαχαίρι.

Πάντως ο 48χρονος Ελληνας φίλος του ήταν τελικά και ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση στην υπόθεση. Ενώ αρχικά δεν είχε αποκαλύψει όσα του εκμυστηρεύτηκε ο δολοφόνος, όταν πριν λίγο καιρό η αστυνομία έφτασε στην πόρτα του κάνοντας ερωτήσεις για την υπόθεση, αποκάλυψε όσα ήξερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: