Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Κυβέρνηση Κόκκαλη

Ο κ. Μπουχώρης που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο ίδιος με το στέλεχος της εταιρείας του Κόκκαλη;

Εγκρίθηκε από τη Βουλή ο διορισμός των κ. Κονδύλη και Μπουχώρη στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και πλέον το Ταμείο που είναι υπεύθυνο για τις αποκρατικοποιήσεις έχει νέους επικεφαλής.

Εμείς μένουμε στον κ. Μπουχώρη και διαβάζουμε το βιογραφικό του. Ο Πασχάλης Μπουχώρης προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα όπου από το 2006 ήταν διευθυντικό στέλεχος έχοντας υπηρετήσει ως επικεφαλής στους τομείς ευθύνης των μεγάλων εταιρικών πιστοδοτήσεων ειδικής διαχείρισης, διεθνούς επιχειρηματικής τραπεζικής και επενδύσεων private equity. Από το 1996 εργάσθηκε σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ειδίκευση στις αναδιαρθρώσεις, επιχειρηματικές επενδύσεις, εξαγορές & συγχωνεύσεις και στρατηγική επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Rotterdam School of Management με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Παρατηρούμε ότι δεν αναφέρονται οι εταιρείες που έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος.

Τώρα διαβάζουμε μια ανακοίνωση που βγήκε το 2004 από την εταιρεία Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη.

ΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

16. 12. 2004

Ανακοίνωση

Η εταιρία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Όπως ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση της 09/12/2004, η INTRACOM ολοκληρώνει ένα σημαντικό κύκλο αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε στις αρχές του έτους, με σκοπό την προετοιμασία της για μία νέα περίοδο ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης, η στρατηγική της Εταιρίας προσανατολίζεται σε τρεις βασικούς Τομείς. Οι Τομείς αυτοί είναι: 1. Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Telecom Systems), με αντικείμενο την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων της INTRACOM. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Μάνος στον οποίο θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και η Γενική Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης με Γενικό Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χατζηαγάπη. 2. Υπηρεσίες (Services & Operations), με αντικείμενο την ανάληψη έργων και την παροχή υπηρεσιών ολοκλήρωσης και outsourcing στις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης στον οποίο θα αναφέρονται οι εξής Γενικές Διευθύνσεις: · Telco Business Development, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μάνο Βασιλάκη και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή τον κ. Λάζαρο Λέντζαρη. · Telco Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Γρηγόρη Βότση. · Government Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Σπύρο Πομόνη. · Banking & Enterprise Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Δημήτρη Πλαγιάννη. · Operations & Outsourcing, της οποίας θα ηγείται ο ίδιος ο επικεφαλής του Τομέα, κ. Πασχάλης Μπουχώρης. 3. Αμυντικά Συστήματα (Defence Electronics), με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων αμυντικών εφαρμογών. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Τρουλλινός.

Και ρωτάμε: Ο κ. Μπουχώρης που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο ίδιος με το στέλεχος της εταιρείας του Κόκκαλη; Κι αν ναι, μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε πώς αναλαμβάνει στο ΤΑΙΠΕΔ κάποιος πρώην άνθρωπος του Κόκκαλη ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το Ιπποδρομιακό στοίχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: