Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Υπάρχουμε όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μαχόμαστε ενάντια στον Σιωνισμό και την Ρωσική Βαρβαρότητα


Να τελικά που δεν καταφέρνουν να μας μηδενίσουν. Οι κόντρες μας με την Χ.Α , την τρομοκρατική αριστερά , τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ , τους καιροσκόπους του ΛΑ.ΟΣ και τους "δεξιούληδες" της διαπλοκής που στεγάζονται και στη ΝΔ δεν μας γονάτισαν.Οικονομικά μας έβγαλαν εκτός παιχνιδιού και μόνο αποκούμπι μας οι διαφημίσεις της Google της οποίας εσείς πρέπει να πατάτε για να δυναμώνετε την ΦΩΝΗ μας.

Όμως τα 10 ευρώ τον μήνα που μας αποφέρουν ως κέρδος είναι για εμάς μόνο η ηθική ικανοποίηση πως υπάρχουμε.

Κάνουμε την "τρέλα" μας τα βάζουμε με την εγχώρια διαπλοκή , τρώμε μηνύσεις και αγωγές , ζούμε στο πετσί μας μια παντελώς τυφλή δικαιοσύνη αλλά είμαστε ακόμα εκτός φυλακών και σας γράφουμε τα δεινά που έρχονται.

Εάν και το ιστολόγιό μας έχει καθαρά εθνικιστικό προσανατολισμό και έχει δεξιά προσέγγιση της πραγματικότητας δεν έχει κομματικές παρωπίδες.

Η κριτική μας στο κόμμα της ΝΔ δημιουργεί τις περισσότερες φορές αντιδράσεις στο εσωτερικό της ενώ η ιδεολογική και ηθική ισοπέδωση της συμμορίας της Χρυσής  Αυγής μας έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στην συνείδηση αγνών Ελλήνων Εθνικιστών που την ψήφισαν μη έχοντας κάτι άλλο να ψηφίσουν.

Βλέπετε κάποια άλλα κόμματα που έχουν και αυτά στις τάξεις τους νοσταλγούς της Χούντας δεν συγκινούν όσους έχουν ΚΑΘΑΡΟ βλέμμα και κυρίως ΚΑΘΑΡΗ ψυχή και αναζητούν μέσα από τον Εθνικισμό όχι μια αντίδραση χωρίς επιχειρήματα αλλά μια συγκεκριμένη πρόταση διακυβέρνησης για την Πατρίδα και έναν συγκεκριμένο και εφικτό στόχο στην σύγχρονη πραγματικότητα.


Η Ρωσική βαρβαρότητα που εμείς από την πρώτη στιγμή καυτηριάσαμε , το γεγονός πως από το 2008 μάθατε από εμάς πως η Ελλάδα χρεοκόπησε και κυρίως το γεγονός πως σας λέμε πως τα επόμενα 10 και πλέον χρόνια η Χώρα δεν έχει προοπτικές να ξαναγίνει όπως πριν το 2007 μας κατατάσσουν στα ιστολόγια εκείνα που δεν σας χαϊδεύουν τα αυτιά και που κυρίως πέφτουν μέσα σε όλες τις προβλέψεις που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.


Για αυτό και το κείμενό μας πως όποτε και να γίνουν εκλογές πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θορυβήσει τους κυβερνώντες που θέλουν να μας θέσουν οριστικά εκτός λειτουργίας.

Δεν θα καταφέρουν ΤΙΠΟΤΑ γιατί στην παρούσα φάση το Σιωνιστικό κατεστημένο είναι παντελώς ανίσχυρο να περάσει την γραμμή του ακόμα και σε τοπικό ΜΜΕ όχι σε εμάς που έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τον Διεθνή Σιωνισμό ακόμα και εάν βγαίνουμε με ip από την Γαλλία , την Γερμανία , το Μαρόκο ή την Παλαιστίνη.


Και επειδή κάποιοι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού ανησυχούν για το κόμμα που δημιουργείται το φθινόπωρο από πατριώτες, εθνικιστές και απλούς δεξιούς να τους πούμε πως άδικα ανησυχούν έτσι και αλλιώς η ΝΔ δεύτερη θα έβγαινε ακόμα και εάν δεν κατέβαινε κανένα κόμμα στα δεξιά της.

Σε λίγες μέρες θα σας ανακοινώσουμε για τις διεργασίες που γίνονται ανάμεσα σε παλιά στελέχη του εθνικιστικού χώρου , πρώην στελέχη της Χ.Α , της ΠΟΛ.ΑΝ , της ΔΗΑ.ΝΑ , της ΕΝΕΚ και πολλά στελέχη της ΝΔ που αδυνατούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν να διαλύεται η μεσαία τάξη με το χαράτσι των ακινήτων και με ένα σωρό άλλους φόρους και η πατριωτική δεξιά να το επιτρέπει.

Σίγουρα όταν ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα ο Αντώνης Σαμαράς θα καταλάβει πως πρέπει να αλλάξει πολιτική και να συμμετάσχει και ο ίδιος σε αυτόν τον σχηματισμό!!!!!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: