Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Οι βουτιές του Γιούνκερ στο Καβούρι -Τι είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν στους λουόμενους που τον είδαν με το μαγιό και την πετσέτα


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι που είχαν κατακλύσει την περασμένη Κυριακή την όμορφη πλαζ στο Καβούρι καθώς είδαν τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνκερ να φτάνει στην παραλία με το μαγιό και την πετσέτα στον ώμο.

Άνετος και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», άπλωσε την πετσέτα του σε μία ξαπλώστρα, έκανε πρώτα ένα ντους και μετά μια βουτιά στη θάλασσα.

Ορισμένοι έτσι όπως τον είδαν με το μαγιό δεν ήταν και απόλυτοι βέβαιοι ότι ήταν ο κ. Γιούνκερ και πήγαν να τον... ρωτήσουν. Τους μίλησε κι αυτός με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και τις προσπάθειες καθώς και τις θυσίες που έκανε ο απλός λαός για να γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Ορισμένοι πάντως του παραπονέθηκαν για την υπέρμετρη φορολογία, με τον κ. Γιούνκερ να λέει ότι δείχνει κατανόηση.

Πάντως ι είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Γιούνκερ προτιμά τη συγκεκριμένη πλαζ για μία βουτιά, χωρίς ποτέ να ειδοποιήσει κανέναν από την κυβέρνηση για την παρουσία του εκεί. Η πρώτη ήταν όταν άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία, την οποία ως γνωστόν είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Πηγή: Οι βουτιές του Γιούνκερ στο Καβούρι -Τι είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν στους λουόμενους που τον είδαν με το μαγιό και την πετσέτα | Ειδήσεις και νέα με άποψηhttp://www.iefimerida.gr/node/165773#ixzz39VQqY6I8

Δεν υπάρχουν σχόλια: