Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Τα μηνύματα Γιακουμάτου με πολλούς αποδέκτες
Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου για τα αγροτικά προϊόντα μας που πλήττονται από το ρωσικό εμπάργκο. Καλά ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει ακόμα και στο Βέλγιο αποδεικνύεται πως γνωρίζει και από νέες τεχνολογίες.

Δείτε τι έγραψε στον τοίχο του στο facebook με αφορμή  το hastag#ShareAPear ,που οι Βέλγοι βγάζουν selfies με αχλάδια και προσπαθούν να ενισχύσουν την κατανάλωση αχλαδιών ώστε να αντισταθμιστεί σε κάποιο βαθμό η "χασούρα" των ντόπιων παραγωγών.

Γράφει λοιπόν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης:

 "Οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία για να υποστηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς που επλήγησαν από το Ρωσικό εμπάργκο στα βελγικά αχλάδια. Πρέπει να κάνουμε και εμείς μια μεγάλη διαδικτυακή προσπάθεια για να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς (π.χ του ροδάκινου) και κυρίως να στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς σε περιόδους κρίσης αγοράζοντας τα προϊόντα τους."

Ακόμα πιο ξεκάθαρος είναι στο θέμα της φορολογικής ελάφρυνσης του δοκιμαζόμενου οικονομικά Ελληνικού λαού και της μείωσης των φορολογικών συντελεστών που όπως λέει πρέπει να επεκταθούν και σε άλλους φορολογούμενους.

Γράφει λοιπόν :

"Μείωση φορολογικών συντελεστών από το 23% στο 13% για κέρδη από ατομική αγροτική επιχείρηση. Ένα μέτρο "ανάσα" για τους αγρότες μας που πρέπει να επεκταθεί και σε άλλους κλάδους. Ένα μπράβο και στην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαίδου , θέλουμε ακόμα και άλλα τέτοια θετικά βήματα ανακούφισης των πολιτών που τα φέρνουν δύσκολα πέρα οικονομικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: