Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

«Δεν ακολουθούμε την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ»«Δεν έχουμε ανοίξει κανένα θέμα. Αντιθέτως, λέμε ότι είναι πολύ πρόωρο αυτό το θέμα και στη στιγμή που ετέθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα προέδρου, με μοναδικό σκοπό βέβαια να επισπεύσει τις εκλογές, έναν χρόνο πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας. Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα του επιτρέψουμε να θέσει τη δική του ατζέντα» διεμήνυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Εμείς έχουμε τη δική μας ατζέντα και έχουμε άλλες προτεραιότητες. Είναι πρόωρη και πρώιμη κάθε είδους συζήτηση. Φυσικά, θα υπάρξει συζήτηση και κίνηση της διαδικασίας όταν έρθει η ώρα, αλλά δεν ακολουθούμε την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε δική μας ατζέντα που ακολουθούμε και αυτή αφορά τη χώρα» τόνισε μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.

Ερωτηθείσα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο η κα Βούλτεψη δήλωσε: «Θα κατατεθεί, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί (την ερχόμενη εβδομάδα) και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Είναι ένα θέμα για το οποίο έγιναν πολλές συζητήσεις και κατατέθηκαν τροπολογίες, αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να τις μελετήσει και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σωστό, δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: