Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Οδεύουμε σε εκλογές στα σκαριά νέοι πολιτικοί σχηματισμοί

Η Δεξιά της Δεξιάς ψάχνεταιΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ 
Μέχρι τον Μάρτιο του 2015 ΑΠΟΜΈΝΟΥΝ μόλις 7 μήνες μέσα στους οποίους καλείται η παρούσα Κυβέρνηση να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις λανθασμένες επιλογές της και την ετερόκλητη συμμαχία δυο κομμάτων που δεν έχουν καμιά ιδεολογική σχέση μεταξύ κατά την δική μας άποψη.Ο Νικητής των εκλογών του 2015 θα συνεχίσει να διαχειρίζεται ένα μη βιώσιμο χρέος και οι Έλληνες θα εξακολουθήσουν να ζουν για μια δεκαετία τουλάχιστον στα σημερινά χάλια.

Αυτά είναι η πραγματικότητα και από εκεί και πέρα ας διαβάσετε άλλους όσους σας λένε πως θα ζήσετε καλύτερα και πως όλα αλλάζουν σε λίγους μήνες!!

Όσο υπάρχουμε (ουδείς γνωρίζει τι ξημερώνει αύριο) θα παραμείνουμε ΠΙΣΤΟΙ σε Ιδέες και ΙΔΑΝΙΚΑ που μας συνοδεύουν από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας παρουσίας που ξεκινάει το καλοκαίρι του 2007.

Τις επόμενες μέρες και όσο εσείς μας εγκαταλείπετε , εμείς εδώ θα σας θυμίσουμε που διαφέρουμε από το 90% και πλέον των άλλων ιστολογίων και ιστοτόπων που εσείς αναδεικνύεται σε κυρίαρχους της ενημέρωσης.

Μέσα Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί και επίσημα πολιτικός σχηματισμός στο χώρο της πατριωτικής δεξιάς που θα περιλαμβάνει και πιο "ακραίους" σε θέματα που αφορούν ζητήματα εθνικής επιβίωσης.

Όλα τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν είναι γνωστά και αναμένουμε την ιδρυτική διακήρυξη του σχηματισμού για να τοποθετηθούμε δίπλα ή απέναντι στο συγκεκριμένο πολιτικό εγχείρημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: