Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Ανίκανη να διαχειριστεί τα οικονομικά η Γενική Γραμματέας Δημοσίων εσόδων κ. Αικ. Σαββαίδου


Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων  κ. Αικατερίνη Σαββαϊδου οδηγεί τη ΝΔ σε μονοψήφια ποσοστά αφού πέτυχε γιατί για "κατόρθωμα" πρόκειται  οι ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν με τον ΕΝΦΙΑ  περισσότερα χρήματα από όσα πλήρωναν με τα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ του Βενιζέλου που οδήγησαν μαζί με τον ΓΑΠ την χώρα στην οικονομική της καταστροφή.


Πριν από αυτούς ένας ανεύθυνος Κώστας Καραμανλής είχε τριπλασιάσει σε 5 μόλις χρόνια το Δημόσιο Χρέος και οδήγησε την Χώρα σε πρόωρες εκλογές αντί να ξεκινήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να σωθεί η Χώρα.

Δίπλα του οι "κουμπάροι" , τα Βατοπέδια και κυρίως ένα Κράτος το οποίο ήταν έρμαιο σε κάθε άπλυτο που ήθελε να κάψει την Αθήνα για τον χαβαλέ του.

Οι Υπουργοί του οι περισσότεροι ήταν του δόγματος ό,τι είναι νόμιμο είναι και ΗΘΙΚΟ και δυστυχώς ακόμα και σήμερα το κόμμα της ΝΔ ταλαιπωρείται από Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς που συναγωνίζονται επάξια τα λαμόγια του ΠΑ.ΣΟ.Κ που αποτελούν τον ΟΡΙΣΜΟ του κλέφτη!!!!!

Η κ. Σαββαϊδου δεν ξέρουμε σε ποια ομάδα ανήκει , πάντως έχει κριθεί ήδη από τις επιλογές της και κυρίως από την ανεμελιά με την οποία αντιμετωπίζει τους πολίτες.

Δεν θα εκλεγόταν ποτέ με την ψήφο του ελληνικού λαού σε καμιά θέση , ούτε δημοτική σύμβουλος εκτός και την ψήφιζαν μειονότητες τις οποίες συμπαθεί.

Ο Σαμαράς καλείται εάν έχει ακόμα ίχνος αξιοπρέπειας και κοινωνικής ευαισθησίας να την απομακρύνει από την θέση της.

Μέχρι τον Μάρτιο η Χώρα θα έχει οδηγηθεί σε εκλογές επομένως ας δείξει έστω και στο τελευταίο του εξάμηνο πως επιθυμεί να φύγει με ψηλά το κεφάλι και όχι ως αποτυχημένος Πρωθυπουργός που οδήγησε την Χώρα σε χρεοκοπία τύπου Αργεντινής 2014!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: