Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β3ΝΟΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ


Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Βουλευτή Β΄ Αθήνας, Γεράσιμο Γιακουμάτο, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Β3ΝΟΔΕ Δυτικής Αθήνας, Γιώργος Κώττης, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο της Θεματικής Ενότητας Έμποροι Βιοτέχνες Επαγγελματίες, Μιχάλη Χατζηκωνσταντινίδη. Συζητήθηκαν τα πολλά και ειδικότερα δύσκολα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας μέσα στην κρίση.
Ο Υφυπουργός, έδειξε καλή γνώση και ενδιαφέρον για το θέμα, μια και δραστηριοποιείται μάχιμα πολιτικά στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. 

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής, καταθέτοντας το ήδη προωθημένο στη ΝΔ ,συνοπτικό ολοκληρωμένο υπόμνημα πεπραγμένων και πλαισίου προτάσεων πιλοτικού σχεδίου αναπτυξιακής πρότασης της Δυτικής Αθήνας, ζήτησε τη στήριξη του Υπουργού.

Ο Μ. Χατζηκωνσταντινίδης κατέθεσε τα πιεστικά προβλήματα των χιλιάδων εμποροεπαγγελματοβιοτεχνών της περιοχής μέσα στην κρίση, αναφερόμενος και στο σε εξέλιξη επιμελητηριακό ζήτημα. 

Ο λαοπρόβλητος Υφυπουργός συνεχάρη τη Β3ΝΟΔΕ για τις χρήσιμες στους πολίτες πρωτοβουλίες της, και αφουγκραζόμενος με το προηγμένο και πολυέμπειρο πολιτικό του αισθητήριο τα θέματα, ενημέρωσε για την κυβερνητική προσπάθεια αντιμετώπισης και ανταπόκρισης. 

Πρότεινε επίσης και άμεσο προγραμματισμό συνεργειών για την περιοχή. Η συνάντηση κρίνεται εποικοδομητική και διακρίνεται για το άμεσο, αποτελεσματικό και ποιοτικό επίπεδο ανταπόκρισης του Υφυπουργού.
Με τιμή

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.

Γεώργιος Κώττης

Δεν υπάρχουν σχόλια: