Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Απλά λόγια ξεκάθαρες κουβέντες


Παρατηρούμε πως οι "πολίτες" παρασύρονται και ακούνε κάποιους "περισπούδαστους" δημοσιογράφους και πολιτικούς αναλυτές να μιλάνε  εσκεμμένα "αποκομμένοι" από την πραγματικότητα για κάποια επιτεύγματα που δήθεν γίνονται αυτούς τους μήνες στην Πατρίδα μας.Κρύβουν μια εντελώς δυσάρεστη και ανυπόφορη πραγματικότητα για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και προσπαθούν να δώσουν ελπίδα που δεν έχει ουσιαστικές βάσεις και κυρίως που θα αποδειχθούν φρούδες.

Βλέπουμε πως γίνετε μια συστηματική προσπάθεια να πείσουν τον Έλληνα ψηφοφόρο πως τα δύσκολα πέρασαν και πως η Χώρα μπορεί να σταθεί και πάλι στις Αγορές όπως πριν.

Με λίγα λόγια τον βάζουν στην διαδικασία να νομίζει πως θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν η Χώρα μπει στα μνημόνια και θα δανείζεται τρώγοντας τα δανεικά μέχρι να χρεοκοπήσει και πάλι.

Είμαστε πολύ καθαροί απέναντι σε όλους εσάς που έστω και κατά λάθος μας μάθατε μετά από 7 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας.

Οι απόψεις μας γνωστές και ΑΠΟΛΥΤΕΣ η γραμμή μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ και κυρίως πορευόμαστε χωρίς να εξυπηρετούμε συμφέροντα ούτε καν τα ατομικά μας.

Σας λέμε λοιπόν για ΑΚΟΜΗ μια φορά πως το μαρτύριο δεν τελείωσε και πως έχουμε ακόμη μια δεκαετία στην οποία ουδείς μπορεί να πει πως η Ελλάδα θα καταφέρει να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι στα χρέη που δημιουργήθηκαν επειδή έτσι είχαν μάθει την κοινωνία να λειτουργεί.

Μεγάλες οι ευθύνες του πολιτικού κατεστημένου τεράστιες και οι ατομικές της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που ψηφίζει με βάση το δικό του ατομικό καλό και αδιαφορεί παντελώς για το γενικό αλλά ακόμα και για το ίδιο του το Κράτος.

Άλλωστε το Κράτος εκπροσωπείται κυρίως από τους δημοσίους λειτουργούς του και ουδεμία σχέση δεν έχει με την έννοια του Έθνους που πηγάζει από μια κοινή συνείδηση που στην δική μας περίπτωση δεν ΥΠΑΡΧΕΙ.

Έθνος ανάδελφο μας είχε αποκαλέσει ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα συμπληρώσουμε εμείς εδώ πως πρόκειται για ένα Έθνος σε απόλυτη ηθική παρακμή για δεκαετίες τώρα. 7

Βαριόμαστε ειλικρινά να διαβάζουμε κάτι μικρά πράγματα που σας τα παρουσιάζουν ως δήθεν πρώτες ενδείξεις πως το μαρτύριο μας τελείωσε.

Μάλιστα σας είχαμε πει πως στην Οικονομία δεν περιμέναμε θαύματα απλώς θεωρούσαμε πως ο Σαμαράς θα οδηγούσε στις φυλακές όσους επιχειρηματίες και πολιτικούς κατέκλεψαν επί δεκαετίες τα πάντα κάνοντας εφιάλτη τα όνειρα των νέων παιδιών που φεύγουν στο Εξωτερικό για μια δουλειά και ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν είμαστε αριστεροί και το ξέρετε ούτε πιστεύουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πάει καλύτερα.

Αλλά να ρε γαμώτο εμείς που έχουμε υποστεί τα πάντα ως "κακοί" δεξιοί δεν μπορούμε να βλέπουμε τους ανήθικους επιχειρηματίες με τις αγαστές σχέσεις με την Αριστερά να μας κουνάνε το δάχτυλο μόλις αποφυλακίστηκαν για βαριά κακουργήματα.

Δεν μπορούμε π.χ να χωνέψουμε πως μπορεί να κυκλοφορεί ακόμα με Μπράβους και συνοδεία αυτός που έκανε το Ελληνικό Πρωτάθλημα πεδίο παράνομου πλουτισμού για μια συμμορία που εκβίαζε και απειλούσε όσους δεν έσκυβαν το κεφάλι στα άνομα συμφέροντά της.

Και όμως στην Ελλάδα του 2014 είναι πολύ πιθανό να δούμε αυτούς τους ανθρώπους να διοικούν παρά έντιμους και φιλήσυχους.

Όμως μετά μας φταίνε οι ξενέρωτοι Βορειοευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί οι οποίοι έχουν οδηγήσει τους μπράβους τους και τους Νονούς τους χρόνια τώρα στις φυλακές.

Και να ήτανε και τίποτα Κορλεόνε να πεις πως άντε να πάει στο διάολο δεν μπορούσαν.

Όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από χαφιέδες της ΕΛ.ΑΣ που έμεναν στο απυρόβλητο επειδή είχαν από χρόνια αγαστή συνεργασία με το διεφθαρμένο εκείνο κομμάτι της που έναντι μερικών ευρώ τους άφηνε να τρομοκρατούν πολίτες και να ανατινάζουν περιουσίες.

Και επειδή το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ ακόμα και πέρισυ!!! τότε θα καταλάβουν όλοι πως το επικοινωνιακό τρικ της Κυβέρνησης για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τους πεινασμένους συμπολίτες μας θα αποδειχθεί λύρα εκατό.

Άλλωστε ουδείς πιστεύει πως μπορεί να κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο μας τώρα που τελικά μια λάθος επιλογή ενός εφοπλιστή να ασχοληθεί με την πολιτική του δείχνει κατευθείαν πως δεν είναι όλοι γεννημένοι για να γίνουν Νονοί!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: