Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Η Ελλάδα των πλουσίων και των ρακένδυτων


Η διάλυση της μεσαίας τάξης που αποτελεί στην ουσία αίτημα της Τρόικας και των δανειστών μας με όλα αυτά τα μέτρα που μας ζητάνε να λάβουμε αποτελεί το τελευταίο στάδιο πριν την οριστική Βουλγαροποίηση η οποία στους αριθμούς πάει καλά αλλά οι Βούλγαροι πεινάνε!!


Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για την πορεία της Χώρας αφού οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν καθυστερούν και όσες γίνονται ευνοούν κυρίως το μεγάλο κεφάλαιο που απαιτεί και πετυχαίνει να έχει εργάτες χωρίς δικαιώματα και με μισθούς πείνας.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ό,τι έχει απομείνει και δίνει μισθούς της τάξεως των 800-1200 ευρώ είναι ο Δημόσιος Τομέας και φανερό πλέον είναι πως οι μεγάλες πολυεθνικές θα επενδύσουν στην Ελλάδα μόνο όταν νομοθετημένα και χωρίς τύψεις θα έχουν ημερομίσθιο της τάξεως των 10-15 ευρώ και εργάτες πρόθυμους να δουλεύουν όλη μέρα για να αυξήσουν τα κέρδη της επιχείρησης.

Μέσα στην κρίση θησαυρίζουν λίγοι  την ώρα που οι περισσότεροι δυστυχούν και ο καπιταλισμός δείχνει να διέρχεται μια παρατεταμένη κρίση που του στερεί κάθε ΗΘΙΚΗ υπόσταση.

Όχι βέβαια πως είχε ηθικούς ενδοιασμούς αλλά σε περιόδους άνθησης του ψεύτικου χρήματος που δεν βασίζεται στην πραγματική οικονομία αλλά στα ταμπλό των Χρηματιστηρίων κάποια ψίχουλα έτρωγαν όσοι ανήκαν στη μεσαία τάξη.

Μια τάξη που δημιουργεί Πολιτισμό και που έχει βαθιά εθνικά χαρακτηριστικά στο πέρασμα των αιώνων.

Ο διεθνισμός απέτυχε να ισοπεδώσει το εθνικό συναίσθημα όσο η μεσαία τάξη έμενε όρθια.

Όταν αυτή καταρρεύσει η Παγκόσμια Οικονομική Δικτατορία θα κυριαρχήσει αλλά πιστέψτε με αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

Η ίδια η Ιστορία και οι δυο Παγκόσμιοι Πόλεμοι έχουν δείξει πως οι οικονομικές κρίσεις οδηγούν σε συρράξεις και πως όσοι θεωρούν πως ελέγχουν τα πάντα με τα χρήματά τους καταλήγουν τελικά κυνηγημένοι από τους λαούς.

Το κείμενο θα το σταματήσω κάπου εδώ με την επισήμανση πως χιλιάδες άρθρα και τρις δολάρια έχουν δοθεί για να απαλύνουν τις αλγεινές εντυπώσεις όσων με βάση το δικό τους ΚΕΡΔΟΣ απεργάζονται έναν κόσμο που ο άνθρωπος δεν θα έχει καμιά ΑΞΙΑ.

Όλα πήγαν χαμένα γιατί ο Ελεύθερος Άνθρωπος δεν είναι ένα ζητούμενο αλλά η μοναδική διέξοδος από όλα τα αδιέξοδα που δημιουργεί η απληστία πολιτικών συστημάτων που κολλάνε σε απλούς αριθμούς και χάνουν τον άνθρωπο.

Χωρίς εξόντωση των ελεύθερων ανθρώπων κανένα σχέδιο οικονομικής κυριαρχίας δεν πρόκειται να πετύχει.

Η Ελλάδα έχει χρέος απέναντι στην Ιστορία της να οδηγήσει τον Ελεύθερο Άνθρωπο σε εκείνο το πολιτικό καθεστώς όπου η ΑΞΙΑ του ανθρώπου θα υπολογίζεται όχι από το πορτοφόλι του αλλά από την ΨΥΧΗ του.

Ο Έλληνας λάτρης της Ελευθερίας είναι αδύνατο να προσκυνήσει τους απογόνους του Αβραάμ και για αυτό η αιώνια μάχη του με τον Σιωνισμό τον οδηγεί πάντα σε περίοπτη θέση στην παγκόσμια Ιστορία.

Όσοι θεωρούν πως θα μας υποδουλώσουν χωρίς να μας εξοντώσουν βιολογικά απλώς δεν γνωρίζουν πως ο Έλληνας δεν παραδίδεται ποτέ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: