Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Ψάχνουν “γιάφκα” και συντρόφους του Μαζιώτη μετά το πιστολίδι και τη σύλληψη - Έρευνες σε τρία σημεία της Αττικής - Άφαντη η Ρούπα


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη δεν ήταν... χαλαρές για την Αντιτρομοκρατική. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πλήθος από κλειδιά στο σακίδιο που είχε μαζί του ο 42χρονος τρομοκράτης και έτσι ξεκίνησε ο αγώνας για τον εντοπισμό των σπιτιών ή των αποθηκών που ανοίγουν αυτά τα κλειδιά.
Πρώτος στόχος να εντοπιστεί το κρησφύγετο στο κέντρο, αλλά και ο χώρος με τα όπλα που έχει χρησιμοποιήσει.

Ξεκίνησαν έρευνες σε σπίτια από χθες το απόγευμαΑπό νωρίς χθες το απόγευμα και ολόκληρη τη νύχτα ομάδες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν πολλές έρευνες σε τουλάχιστον έξι περιοχές της Αθήνας. Οι πληροφορίες μιλούν για έρευνες σε Χαλάνδρι, Μαραθώνα, Γραμματικό,Κολωνό, Πατήσια και Κυψέλη.


Οι αστυνομικοί αναζητούν το χώρο που λειτούργησε ως κρυσφύγετο ώστε ο Ν. Μαζιώτης να έχει ελευθερία κινήσεων κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και το σπίτι όπου διαμένει με τη σύντροφό του όπως και η γιάφκα με τα όπλα.
Από νωρίς το πρωί, γίνονται έρευνες σε τρία διαφορετικά σημεία της Αθήνας. Ηδη ερευνάται σπίτι στα Εξάρχεια και σε άλλες δυο διαφορετικές περιοχές.
Ψάχνουν το αυτοκίνητο του ΜαζιώτηΤεράστια επιχείρηση στήθηκε παράλληλα από άλλα κλιμάκια της αστυνομίας γύρω από σταθμούς του ηλεκτρικού και του μετρό ώστε να εντοπιστεί το αυτοκίνητο του Νίκου Μαζιώτη το οποίο προφανώς έχει νοικιάσει με την πλαστή ταυτότητα ως Μιχαήλ Μιχελάκης. Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτής της ταυτότητας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος πολίτης ήρθε σε επαφή μαζί του νοικιάζοντάς του είτε αυτοκίνητο, είτε κάποιο σπίτι. Στόχος των αστυνομικών να διαφανεί ο χώρος στον οποίο κινούνταν ο Ν. Μαζιώτης και οι περιοχές που... προτιμούσε.

Έμεινε μόνη με ένα μικρό παιδί η Πόλα Ρούπα Μυστήριο παράλληλα παραμένει το δίκτυο στήριξης του τρομοκράτη. Οι συνεργάτες του, αλλά κυρίως η σύντροφός του Πόλα Ρούπα που πλέον είναι μόνη της στην παρανομία έχοντας μάλιστα ένα μικρό παιδί περίπου τεσσάρων ετών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο η σύντροφος του Νίκου Μααζιώτη να θελήσει να παραδοθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: