Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Το ελικοδρόμιο γνωστού επιχειρηματία-Μιντιάρχη και ο Γιάννης ΣγουρόςΓράφει ο Πάνος Σιδέρης

Ένα μήνα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 25/06/2014 τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής γνωμοδότησαν θετικά επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ιδιωτικού ελικοδρομίου που έχει εδώ και πολλά χρόνια γνωστός επιχειρηματίας -που δραστηριοποιείται και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- στην Άνοιξη Αττικής και εκκρεμούσε.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός απουσίαζε, αλλά η γραμμή της παράταξής του ήταν να εγκριθεί και να περάσει η περιβαλλοντική μελέτη, παρότι ελάχιστα γνώριζαν οι περισσότεροι για το θέμα αυτό.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης πολλοί σύμβουλοι διατύπωναν αμφιβολίες κατά πόσο ελέγχθηκαν από την Περιφέρεια οι όροι που εμφανίζονται ως προϋποθέσεις για τη λειτουργία του ελικοδρομίου, ενώ δεν έλειψαν και τα πικρά σχόλια για την «υπερπροβολή κατά την προεκλογική περίοδο του Γιάννη Σγουρού στα ΜΜΕ που σχετίζονται με την ιδιοκτησία».

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/369853/to-elikodromio-gnwstoy-epixeirhmatia-mintiarxh-kai-o-giannhs-sgoyros#ixzz37j2S3vHz

Δεν υπάρχουν σχόλια: