Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Μαρία Σπυράκη: Γιατί επέλεξα για συνεργάτη μου τον γιο του Ζαγορίτη


Απάντηση μέσω facebook για την απόφασή της να διορίσει συνεργάτη της τον γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμο, έδωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Η κα Σπυράκη αποφάσισε να απαντήσει μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί καθώς πριν από 4 χρόνια το όνομα του γιού του Λευτέρη Ζαγορίτη είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη, αφού ενώ υπηρετούσε την θητεία του ως ναύτης στο Πολεμικό Μουσείο, είχε επισκεφθεί τα ξημερώματα το Μουσείο με την Τζούλια Αλεξανδράτου...

Εγραψε στο facebook η κα Σπυράκη:

«Επιλέγω τους συνεργάτες μου, με βάση τα προσόντα, την εμπειρία και την αξιοσύνη τους. Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας. Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν.

Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: