Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Τα παραμύθια περί διαφυγής Κασιδιάρη στη Μόσχα δεν έχουν Δράκο!!!

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ 

Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο για δήθεν προσπάθεια απόδρασης του Κασιδιάρη με προορισμό την Μόσχα πριν βέβαια προφυλακιστεί.Σύμφωνα με το  σενάριο αυτό  επιστημονικής φαντασίας τη φυγή Κασιδιάρη(θα ζητούσε πολιτικό άσυλο λες και έχουμε χούντα) στη Μόσχα απέτρεψε ο Τάκης Μιχαλόλιας (αδελφός του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου).
Ουδείς βέβαια βγήκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ένα σενάριο που στερείται κάθε σοβαρότητας. Όλοι άλλωστε θυμούνται πως ανώτατο στέλεχος της Κυβέρνησης Πούτιν είχε δηλώσει πως στη Ρωσία δεν θα άφηναν ΠΟΤΕ να συμμετάσχει στις εκλογές ένα κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή.

Πως λοιπόν ισχυρίζονται κάποιοι ανόητοι πως θα του έδιναν πολιτικό άσυλο και θα του παρείχαν και όλα τα μέσα για να κάνει την προπαγάνδα του την ώρα που η Ρωσική Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τέτοια ναζιστικά κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή;

Άλλωστε ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το σενάριο αυτό επιστημονικής φαντασίας δήλωσε:

«Κυκλοφορούν αλήθεια τέτοια πράγματα; Με κάνατε και γέλασα! Μην περιμένετε να σχολιάσω τέτοιες γελοίες δημοσιογραφικές πληροφορίες που παράγονται από τα “υπόγεια του Μαξίμου”».

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: