Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ''δράκος'' που έκανε επιθέσεις σε ροζ πιάτσες - Βίασε γυναίκα και λήστεψε άντρα μέσα σε αυτοκίνητο (Φωτό)!


Ο εικονιζόμενος είχε γίνει εφιάλτης για άντρες και γυναίκες στην πόλη - Μια γυναίκα έζησε μαρτυρικές στιγμές όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του...

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του δράστη, μετά από εισαγγελική απόφαση. Πρόκειται για τον Σωτήρη Ευστρατίου, που γεννήθηκε στις 20-09-1979, στην Καβάλα. Συνελήφθη επειδή από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου πραγματοποιούσε επιθέσεις σε ''ροζ'' πιάτσες της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, την 16-07-2014 στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε νεαρό Έλληνα να μπει στο αυτοκίνητό του, με την άσκηση σωματικής βίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου τον χτύπησε και του βούτηξε 330 ευρώ.Επίσης, πρωινές ώρες της 07-07-2014, ο 35χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του αλλοδαπή γυναίκα, και αφού την οδήγησε σε υπαίθριο πάρκινγκ, στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, τη βίασε.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 35χρονου σ' αυτές.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας στο τηλέφωνο 2310-502741 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας.Δεν υπάρχουν σχόλια: