Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Θερμό καλοκαίρι καταστροφικό φθινόπωροΘΕΛΟΥΝ!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΖΟΡΙ" ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ 
Ακόμα και το Σαμαρικό ANTINEWS κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση που δείχνει να έχει πρόβλημα επικοινωνιακό το οποίο φάνηκε και στις Ευρωεκλογές σε μεγάλο βαθμό.Ο έτερος  της συγκυβέρνησης κ. Ε. Βενιζέλος προσπαθεί να περάσει ένα κοινωνικό προφίλ και φορτώνει στη ΝΔ δήθεν αδιαλλαξία και εμμονή στις μνημονιακές πολιτικές που και οι δυο έχουν ψηφίσει.

Πέρα από το κωμικό της ιστορίας γιατί οι ευθύνες του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο χρέος της χώρας είναι πολύ περισσότερες σύμφωνα με τα έτη που κυβέρνησε και με τις επιλογές που έκανε(μοίραζε λεφτά και έπαιρνε συνέχεια δανεικά όλη την δεκαετία του 1980 και 1990) το θέμα είναι πως το Νέο -ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΣΥΡΙΖΑ) περιμένει πως και πως να καταρρεύσει πλήρως οικονομικά η Χώρα για να κυβερνήσει για καμιά οκταετία όσους "ιθαγενείς" πιστεύουν ακόμα και σήμερα πως λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πως η Ε.Ε είναι διατεθειμένη να μας χαρίσει το χρέος μας μόνο με την ΑΠΕΙΛΗ πως θα τους εγκαταλείψουμε και θα μείνουμε εκτός ευρωζώνης ή ακόμα και εκτός Ε.Ε.

Η δική μας ΑΠΟΨΗ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και γραμμένη από το 2008 πως η Ελλάδα ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ και θα χρειαστούν δεκαετίες για να επανέλθει και πάλι όπως ήταν το 2007.

Αιτία αυτής μας της ΑΠΟΨΗΣ είναι η απομόνωσή μας από όλους όσους θέλουν να εξακολουθούν να σας κοροϊδεύουν λέγοντάς σας πως όλα θα γίνουν όπως πριν και μάλιστα σύντομα!!

Ήδη έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και ουδείς μπορεί να ΠΕΙ με βεβαιότητα πόσα άλλα θα χρειαστούν για να μειωθεί π.χ η ανεργία από το 28% (η πραγματική ξεπερνάει το 35%) στα επίπεδα του 10%-15% που δεν είναι βέβαια ανεκτά για κάποιον που ισχυρίζεται ψευδώς πως θα φέρει ΑΝΑΠΤΥΞΗ αλλά είναι μια ΑΣΠΙΡΙΝΗ στον "καρκίνο" που μας έφεραν όλες οι κυβερνήσεις της "ανεμελιάς" και της αρπαχτής από το 1950 και μετά περιλαμβανομένης και της Χούντας με τις προνομιακές επιδοτήσεις σε εφοπλιστές και επιχειρηματίες που ακόμη και σήμερα "παιδεύουν" με την παρουσία τους τον δύσμοιρο αυτό Τόπο φοροδιαφεύγοντας επιδεικτικά και αρπάζοντας δις ευρώ από τις Τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το δικό μας πορτοφόλι!!!

Τα δικά τους χρέη φορτώθηκαν στις δικές μας πλάτες (δημόσιο χρέος) και στην ουσία για ακόμη μια φορά η μεσαία τάξη που διαλύθηκε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ΗΘΙΚΑ θα είναι αυτή που θα οδηγήσει την Χώρα σε νέους σχηματισμούς που επιτέλους θα θέλουν να τιμωρήσουν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ που σε εποχές κρίσης γιγαντώνεται!!!

Ελπίζαμε και εξακολουθούμε να ελπίζουμε πως ο Σαμαράς θα οδηγήσει εντός φυλακών όσους επιχειρηματίες καταλήστευσαν τον Τόπο.

Δεν ξέρουμε εάν θα πεθάνουμε από ΑΣΙΤΙΑ πριν "πεθάνει" και οι ελπίδα μας αλλά εμείς θα διαφωνήσουμε με το antinews στο ό,τι υπάρχει πρόβλημα μόνο επικοινωνιακής πολιτικής.

Υπάρχει πρόβλημα στο να τιμωρηθούν ΟΣΟΙ μας χρεοκόπησαν και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς τους απατεώνες μας σέρνουν εμάς στα δικαστήρια επειδή σας γράψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ότι δηλαδή έκλεψαν δις ευρώ και ΜΠΡΑΒΟ στους Τροϊκανούς που πιέζουν ώστε να οδηγηθούν Έλληνες Επιχειρηματίες και Εφοπλιστές στις φυλακές.

Το τίμημα της άτακτης υποχώρησης της Κυβέρνησης στα επιχειρηματικά και εφοπλιστικά συμφέροντα δεν θα της στοιχίσει μόνο την Εξουσία όπως φαντάζεται αλλά και την δυνατότητα να υπερασπιστεί την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να σώσει την Χώρα από ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία.

Είναι δύσκολο μέσα από ένα κελί να υπερασπιστείς το έργο σου και οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι δεν νομίζω πως θα "χαλαστούν" και πολύ από 1-2 πρασινομπλέ πολιτικούς στον Κορυδαλλό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: