Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Ποιοι πολιτικοί και επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στο Ζάππειο


Τον απολογισμό της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ έκανε από το Ζάππειο Μέγαρο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για μια επιτυχημένη προεδρία και υπογράμμισε πως τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη διέψευσαν όσους ήλπιζαν στην καταστροφή τους.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για μια σημαδιακή προεδρία και αναφέρθηκε στο γεγονός όπως είπε ότι πριν από δύο χρόνια κάποιοι προεξοφλούσαν την έξοδο της χώρας από το ευρώ ενώ άλλοι στοιχημάτιζαν και τη διάλυση της Ευρωζώνης.

Το ίδιο συνέβη και το εξάμηνο πριν την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα είπε ο Πρωθυπουργός σχολιάζοντας πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκτιμούσαν πως η ελληνική προεδρία δεν θα ήταν επιτυχής.

«Τους διαψεύσαμε όλους ως Ελλάδα όταν πετύχαμε τη δημοσιονομική εξυγίανση και σταθεροποιήσαμε τη θέση της χώρας στο ευρώ, όταν πετύχαμε τη δημοσιονομική εξυγίανση» είπε και πρόσθεσε πως η χώρα πλέον βγαίνει στις αγορές και εξέρχεται της κρίσης.

Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού:O Aρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔΟ εφοπλιστής Ε. Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μ. ΣάλλαςΗ Γιάννα Αγγελοπούλου-ΔασκαλάκηΟι υπουργοί Αβραμόπουλος-Δένδιας


Ο Κώστας Μίχαλος

Ντόρα Μπακογιάννη-Κωστής ΧατζηδάκηςΟ υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: