Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Μπαλτάκος: Τι να έλεγα στον Κασιδιάρη; Φύγε ρε φασίστα, αλήτη από το γραφείο μου;Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος δηλώνει… αμετανόητος, για τις επαφές που είχε με τη Χρυσή Αυγή, και οδήγησαν τελικά στην απομάκρυνσή του από το Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως καταγράφει ο σημερινός “Βηματοδότης” στο “tovima.gr”, ο Τάκης Μπαλτάκος δεν έχει μετανιώσει καθόλου γι’ αυτό που έγινε, και θεωρεί ότι έπραξε ορθά.

“Ηθελα τότε επαφή με τους χρυσαυγίτες. Δεν μου μιλούσαν και δεν γνωρίζαμε τις κινήσεις τους. Οταν ήρθε στο γραφείο μου ο Κασιδιάρης, νόμιζα ότι θα άλλαζαν τακτική και ήθελα να ήμουν φιλικός μαζί του. Τι να του έλεγα; Φύγε, ρε φασίστα, αλήτη, από το γραφείο μου; Θα έχανα την επαφή. Ετσι λοιπόν του συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον τρόπο.

Για μένα ήταν αναμενόμενη η προφυλάκιση. Δεν ήταν δυνατόν να είχαν δευτεροκλασάτα μέλη ή στελέχη δεύτερης διαλογής στη φυλακή και να είχαν έξω έναν Μιχαλολιάκο και έναν Κασιδιάρη. Δημιούργησαν οι χρυσαυγίτες αυτό το βίντεο με μένα νομίζοντας ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση ή θα εκβιάσουν τους δικαστές. Αστεία πράγματα…”, ανέφερε ο Τάκης Μπαλτάκος στον “Βηματοδότη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: