Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Βίντεο-σοκ με την Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών

Σοκάρει το βίντεο με τη Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών, κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του National Enquirer. Το είχε μαγνητοσκοπήσει το 1999 έμπορος ναρκωτικών.
της Στέλλας Θεοδώρου 
Τα μάτια της είναι κατακόκκινα, τα χέρια της είναι γεμάτα γρατζουνιές. Μιλά στο τηλέφωνο με τον πατέρα της και είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.Η εικόνα δεν θυμίζει τίποτα από την απόλυτη σταρ... Η Αντζελίνα Τζολί τη δεκαετία του '90 σε ένα βίντεο που σοκάρει και που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το βίντεο έχει τραβήξει, με την έγκρισή της, όπως λέει ο ίδιος, οΦράνκλιν Μέγερ, ο έμπορος ναρκωτικών που ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής της όπως ισχυρίζεται στο The National Enquirer. O Mέγερ ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι τράβηξε το 16 λεπτών βίντεο το 1999 στο σπίτι της Τζολί στο Μανχάταν, όπου πήγε μετά από τηλεφώνημα της ίδιας που ζητούσε να ηρωίνη και κοκαίνη.
Τα σκοτεινά χρόνια της ζωής της

Η ίδια η Τζολί που έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, έχει περιγράψει τα συγκεκριμένα χρόνια της ζωής της ως μια σκοτεινή και επικίνδυνη περίοδο και ότι ήταν τυχερή που επέζησε. Ο Μέγερ είπε στον Enquirer «Η Αντζη ήταν πελάτισσά μου για πολλά χρόνια». Στο βίντεο ο Τζολί εμφανίζεται να μιλά, κατά τα λεγόμενα του Μέγερ με τον πατέρα της Γιον Βόιτ για ένα οικογενειακό θέμα.

Πηγή:Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: