Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Μας κατηγορείται πως δεν πήραμε θέση μα έχουμε πάρει πολύ καιρό τώρα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ 
"Αναγνώστες" μας , με mail τους μας μέμφονται πως δεν πήραμε θέση για την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.Μάλλον δεν μας διάβαζαν όλο το προηγούμενο διάστημα και κυρίως μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και μετά την δολοφονία των Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Για εμάς και τα τρία παλικάρια που έχασαν την ζωή τους είναι ήρωες και δολοφονήθηκαν για τις  Ιδέες τους είτε εμείς συμφωνούμε με αυτές είτε όχι.

Από την μια μεριά μας την έπεσαν οι αριστεριστές κατηγορώντας μας για φασιστοειδή επειδή τολμήσαμε να καταγγείλουμε δημόσιο με όλη μας την δύναμη την δολοφονία των Χρυσαυγιτών και από την άλλη οι μαϊμού εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μας αποκάλεσαν περίπου ως συστημικούς και Γερμανοτσιολιάδες οπαδούς μιας Κατοχικής για αυτούς Κυβέρνησης και κυρίως μη δεχόμενη την κριτική που τους κάναμε για ενέργειες μελών τους που παραβίαζαν όχι μόνο τους Νόμους του Κράτους αλλά και κάθε έννοια ΗΘΙΚΗΣ.

Η περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη με το χαστούκι στην Κανέλλη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και με τους προπηλακισμούς συναδέλφων μας τεχνικών και δημοσιογράφων από μέλη της οργάνωσης και παρουσία του ήταν για εμάς λόγος να του ασκήσουμε δριμεία κριτική γιατί άλλο είναι να παλεύεις για τις Ιδέες με "όπλο" σου τα επιχειρήματα και άλλο να προπηλακίζεις όποιον έχει την "ατυχία" να μη συμφωνεί μαζί σου.

Η κριτική μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη είναι γνωστή στους αναγνώστες μας αφού πολλές αποφάσεις τους είναι παντελώς αντίθετες με το αίσθημα περί δικαίου του λαού αλλά φυσικά εμείς δεν είμαστε υποστηρικτές των λαϊκών δικαστηρίων όπως έγιναν οι Χρυσαυγίτες και φυσικά ουδεμία σχέση μπορούμε να έχουμε ως Εθνικιστές και Ελεύθεροι άνθρωποι με οπαδούς της Χούντας και καθεστώτων που σου απαγορεύουν να έχεις ΑΠΟΨΗ.

Είναι φανερό πως στην Ελλάδα που οραματίζονται οι Μιχαλολιάκος , Παππάς , Κασιδιάρης , Παναγιώταρος , Μίχος κ.α οι δημοσιογράφοι απλώς θα εξυμνούσαν το δικτατορικό καθεστώς και φυσικά θα πρόβαλλαν το μεγαλειώδες έργο όπως π.χ στην περίοδο της στυγνής επταετίας όπου δεν μπορούσες να πεις το αυτονόητο πως ο Γέωργιος Παπαδόπουλος ήταν τόσο γραφικός και αμόρφωτος που ακόμα και οι κτηνωδίες των εξοριών για τους κομμουνιστές ήταν το λιγότερο μπροστά στο κακό που έκανε με την φαιδρή παρουσία του στον Πολιτισμό της Πατρίδας μας.


Για τα άλλα εγκλήματά τους έχουμε αναφερθεί ενδελεχώς και φυσικά έχουμε αναφερθεί και στα ελάχιστα που έκαναν προς το συμφέρον των πολιτών προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια όσων αρέσκονται να είναι πρόβατα και να ακολουθούν χωρίς δική τους ΑΠΟΨΗ δήθεν μεγάλους ηγέτες.

Τα όποια καλά στοιχεία λοιπόν του Ηλία Κασιδιάρη εξαφανίζονταν μπροστά στις επιθέσεις αρχικά εναντίον συναγωνιστών του και μετέπειτα εναντίον της Κανέλλη και φυσικά ως εκπαιδευτής νέων ανθρώπων φέρει ευθύνη για κηρύγματα μίσους εναντίον όσων θεωρούσε πολιτικούς του αντιπάλους.

Εμείς σκεπτόμενοι πάντα πολιτικά δεν θέλαμε να προφυλακιστεί κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όμως τι θα πούμε στην μάνα του Φύσσα για κάτι "εθνικιστές" τύπου Ρουπακιά που εκπαιδεύτηκαν σε κατασκηνώσεις όπου βασιλεύει η γραφικότητα αλλά και το μίσος;

Απλά πράγματα δεν νοείται Κράτος το οποίο να ανέχεται την ΒΙΑ από όπου και εάν προέρχεται παρά μόνο την Κρατική και αυτή όταν είναι αναγκαία για το δημόσιο συμφέρον.

Και στις δημοκρατίες δυτικού τύπου με τα χίλια προβλήματα και τις αδικίες έχεις τουλάχιστον το δικαίωμα κάθε τέσσερα χρόνια να επιλέγεις ποιον θες να σε κυβερνήσει.


Στην περίπτωση όμως κομμάτων όπως η Χ.Α το ΚΚΕ και κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό πως αυτό το δικαίωμα θα το δώσεις μια φορά και μετά θα το χάσεις για πάντα.


Θέλουμε γρήγορα να γίνουν οι δίκες των βουλευτών της Χ.Α και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα.

Θα θέλαμε να είναι ελεύθεροι και να λένε τις Ιδέες τους αλλά φυσικά δεν ανεχόμαστε ούτε ξυλοδαρμούς μεταναστών , ούτε φυσικά ξυλοδαρμούς εκπροσώπων του Τύπου που ασκούν απλώς το λειτούργημά τους.

Γιατί άμα το μοναδικό σου επιχείρημα είναι η μπουνιά και η μαχαιριά στον διαφωνούντα ε τότε "συναγωνιστή" μην λες πως έχεις σχέση με τον Ίωνα Δραγούμη ή τον Μέγα Αλέξανδρο δεν ήταν ανόητοι αυτοί και φυσικά δεν είχαν καμιά δόση ρατσισμού πάνω τους. Ήταν και παρέμειναν έως το θάνατό τους (ίσως να δολοφονήθηκαν και οι δύο ,ο δεύτερος από τους Βενιζελικούς σίγουρα) Κοσμοπολίτες!!!

Σ.Μ Δεν υπάρχουν σχόλια: