Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Απίστευτη παραπληροφόρηση από το ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τον Υφυπουργό Ανάπτυξης


Μια ανάρτηση του enikos.gr που αφορούσε την χθεσινή συνέντευξη του Υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου στον Real.fm ήταν ικανή για να δημιουργήσει το site ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ένα κύμα παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο.

Το twitter του Γεράσιμου Γιακουμάτου που απλώς πόσταρε ως είδηση την ραδιοφωνική συνέντευξη από το site enikos.gr  και ο τίτλος που ήταν "λανθασμένος" ήταν αρκετός για όσους θέλουν να βγάλουν την χολή τους να μιλάνε για γκάφα και για έλλειψη εξοικείωσης με την νέα τεχνολογία από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης.

Σημεία των καιρών θα πείτε για όσους δεν έχουν επιχειρήματα να κρίνουν πολιτικά κάποιον και καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους.

Δυστυχώς και άλλα διαδικτυακά (ευτυχώς ελάχιστα) ΜΜΕ αναπαρήγαγαν την είδηση χωρίς να σκεφθούν πως ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να γράψει κάτι τέτοιο ως tweet ένας Υφυπουργός.

Μάλιστα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έχει επιδείξει χρόνια τώρα τέτοια  κοινωνική ευαισθησία που δεν θα του επέτρεπε ούτε να σκεφθεί κάτι τέτοιο όχι να το γράψει κιόλας ως δικό του post  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σας βάζουμε και  το link για να δείτε την ανάρτηση του enikos.gr και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε και πάλι στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: