Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Έβαλαν δυναμίτη στο εστιατόριο της αδελφής του Ι. Σμπώκου


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για ακόμη μια φορά σημειώνεται έκρηξη στο κατάστημα στη Νέα Ερυθραία. Στα μέσα Μαϊου η έκρηξη είχε αποδοθεί σε φιάλη προπανίου ωστόσο αυτή τη φορά μάρτυρες μιλούν για δύο άτομα που πέταξαν δυναμίτη.Από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές τόσο στο κατάστημα όσο και σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα κοντά.

Το εστιατόριο «La Scala», αλλά και το σπίτι της αδελφής του πρωην γ.γ. εξοπλισμών επί 'Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκου στεγάζονται στο ίδιο κτήριο. Η γυναίκα στην οποία ανήκει το κατάστημα είχε μιλήσει για απειλές στο παρελθόν που δεχόταν με ανώνυμα τηλεφωνήματα.Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για χρήση αρκετά μεγάλης ποσότητας δυναμίτη. Οι δράστες φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν βραδύκαυστο φιτίλι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια μηχανή πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και πέταξε ένα αντικείμενο και μετά από λίγο ακούστηκε η έκρηξη. Προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί τι αντικείμενο τι ήταν αυτό. Οι κάτοικοι της γειτονιάς πάντως είναι τρομοκρατημένοι από τη νέα έκρηξη.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας που έχουν αποκλείσει την γύρω περιοχή και πυροτεχνουργοί που εξετάζουν τόσο το κτήριο όσο και τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: