Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Με ποιους να συμμαχήσουμε με τα τσιράκια του Μαρινάκη και του Λαυρεντιάδη;
Χρόνια τώρα το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ βοηθάει νέα ιστολόγια και ιστοσελίδες χωρίς ποτέ να ζητάει ΤΙΠΟΤΑ.


Μετά από μερικούς μήνες και όταν κάποια από αυτά τα ιστολόγια και τις ιστοσελίδες γίνουν γνωστά το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κόψουν κάθε αναφορά και φυσικά link με την σελίδα μας.
Ουδόλως μας ενοχλεί πλέον το γεγονός αφού γνωρίζουμε πως αυτό είναι το ΤΙΜΗΜΑ της Ανεξαρτησίας μας και κυρίως της διαφορετικής και συνάμα ουσιαστικής ματιάς μας στα γεγονότα.

Άλλωστε εμείς εξακολουθούμε και βάζουμε τις πηγές όλων των αναρτήσεων που "κλέβουμε" με link που οδηγεί στην σελίδα που το πήραμε.
Μετά από 7 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας και έχουμε μόλις 48 link σελίδων πάνω μας.

Αυτό μας κάνει υπερήφανους αφού σε εμάς μπαίνετε επειδή το θέλετε και όχι επειδή σας στέλνουν κάποιοι με τα url τους και κυρίως με τις συμμαχίες τους που έχουν βρομίσει το διαδίκτυο και το έχουν μετατρέψει σε πραγματικό οχετό.

Είδαμε όλοι πως αντιμετωπίζουν την ερευνητική δημοσιογραφία οι δήθεν αριστεροί και δεξιούληδες  που οδήγησαν στο να χρωστάει η Χώρα μας πάνω από 300 δις ευρώ.
Με Βαρδινογιάννη , Λαυρεντιάδη , Ρέστη ,  Μπόμπολα, Ψυχάρη , Μαρινάκη και Κουρήδες δεν πας για Πρωταθλητισμό και ανάπτυξη  αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρο και καρατσεκαρισμένο και επειδή τα "στημένα" στην Ευρώπη μας τελείωσαν από το 2009 η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να βασιστεί σε επιχειρηματίες που επενδύουν χρήματα από τα δικά τους και όχι από τα δικά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: