Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

19 Ιουλίου 2010-19 Ιουλίου 2014 τέσσερα χρόνια είναι ανεπίτρεπτα πολλά

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 
ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 
Χθες  έγινε στο Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη μνημόσυνο για την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Η οικογένεια , οι συγγενείς και φίλοι του επιτέλεσαν το ελάχιστο καθήκον τους που είναι η παρουσία τους σε μια εκδήλωση μνήμης για έναν ασυμβίβαστο δημοσιογράφο με ΑΠΟΨΗ που με την δημιουργία του ιστολογίου troktiko "πέτυχε" να δημιουργήσει ανησυχίες σε επιχειρηματικά συμφέροντα που νέμονται χρόνια τον πλούτο της Πατρίδας μας.


Η συνεργασία του με κάποιους αποδείχθηκε κατά την δική μας άποψη  ολέθρια αφού εμείς ελάχιστα πειθόμαστε πως έγιναν ξαφνικά  φίλοι του τύποι σαν τον Δημήτρη Κοντομηνά , τον Θέμο Αναστασιάδη  τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη , τον Βίκτωρα Ρέστη και τον Πέτρο Κυριακίδη.


Ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφωνίες μας σε δημιουργία υπόπτων για την δολοφονία του Σωκράτη εμείς εξακολουθούμε να φωνάζουμε δημόσια πως αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για το Ελληνικό Κράτος το γεγονός πως δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα ούτε ένας από τους εκτελεστές του.

Το γεγονός πως τα κτήνη της Σέχτας Επαναστατών εξακολουθούν και κυκλοφορούν ελεύθεροι αποδεικνύει με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως η συγκεκριμένη οργάνωση με τα τρία μόλις χτυπήματα αποτελεί μια ομάδα ποινικών που δολοφονεί κατά παραγγελία.

Εμείς είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από το γεγονός πως η πολιτική ηγεσία δεν πιέζει τους ήδη καταδικασμένους για τρομοκρατία Πυρήνες της Φωτιάς και δεν έχουν ούτε απλώς ερωτηθεί για τις σχέσεις τους με ποινικούς που διαχέονται πλέον σε όλα τα παρακλάδια της Νεοτρομοκρατίας.

Η σύλληψη του Μαζιώτη και κυρίως η ταυτότητα του συνεργού του που δυστυχώς αναζητείται αποδεικνύουν πως όλοι οι ποινικοί γνωρίζουν τι έγινε το μοιραίο ξημέρωμα στο σπίτι του Γκιόλια στην Ηλιούπολη.

Μέσα στις φυλακές μιλάνε για ευτελή ποσά που δόθηκαν για να κοπή το νήμα της ζωής του Σωκράτη και είναι πλέον γνωστό πως ακόμα και εάν κάποιοι είναι στις φυλακές ως Πυρήνες της Φωτιάς η Σέχτα Επαναστατών παραμένει ως μια οργάνωση φάντασμα που περιμένει το επόμενο της συμβόλαιο για να εκτελέσει.

Περιμένουμε από τον Νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης τον κ. Βασίλη Κικκίλια να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υποχρεωθούν πλέον όσοι γνωρίζουν να μιλήσουν.

Διερωτώμεθα δημόσια πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει επικήρυξη για την Σέχτα Επαναστατών που έχει δολοφονήσει έναν Αστυνομικό και έναν Δημοσιογράφο και υπάρχει π.χ για άλλες οργανώσεις που δεν έχουν δολοφονήσει κανέναν και βάζουν βόμβες.

Θέλουμε επίσης να μας εξηγήσει κάποιος από τον χώρο της Δικαιοσύνης ο . Αθανασίου που είναι και ο αρμόδιος Υπουργός πως είναι δυνατόν να αποφυλακίζονται έστω και για λόγους υγείας επιχειρηματίες που κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και πως δεν έχουν ερωτηθεί για την υπόθεση Γκιόλια εάν και υπήρχε συνεργασία μαζί του;

Θεωρούμε πως τέσσερα χρόνια είναι πάρα πολλά για να μην έχει συλληφθεί ούτε ένας από τους δολοφόνους του Γκιόλια,  και θεωρούμε χρέος της παρούσας Κυβέρνησης να σβήσει με μια σύλληψη το ΟΝΕΙΔΟΣ της ανεπάρκειας της κρατικής μηχανής στην εξυγίανση μιας δολοφονίας που προσβάλει βάναυσα την αστική δημοκρατία μας και επιβουλεύεται κάθε έννοια δικαιοσύνης αλλά και ηθικής.


Υ.Γ Ο γράφων δεν είχε την δυνατότητα να αναρτήσει το παρόν κείμενο την ώρα που επιθυμούσε χθες. Σήμερα δεν είχε την διάθεση να το αναρτήσει και πάλι την ώρα που επιθυμούσε. Βλέπετε κάθε μέρα που ξημερώνει πλέον συμβαίνει να είναι περισσότερο δυσάρεστη από την προηγούμενη. Το 2014 βάλθηκε να μας πείσει πως το 2013 ήταν κάτι σαν όαση σε μια έρημο που δεν δείχνει να τελειώνει και δεν έχει και μια όαση με "νερό"!! Και χωρίς νερό όπως όλοι γνωρίζετε είναι αδύνατον να υπάρξει ζωή οποιασδήποτε μορφής.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.gr/2014/07/sokratis-giolias-4-xronia-meta-th-dolofonia.html