Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Η.Παναγιώταρος στο Guardian: "Η Ρωσία σύντομα θα γίνει η ηγετική υπερδύναμη του κόσμου"

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ 


Στη βρετανική εφημερίδα Guardian μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρος κάνοντας αναφορά στην άνοδο του κόμματος παρά την επίθεση που δέχεται από την κυβέρνηση, επαίνεσε τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τάχθηκε υπερ του Ισραήλ, κυρίως για τους νόμους που εφαρμόζει όσον αφορά στους λαθρομετανάστες.
Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε πως «βρισκόμαστε σε άνοδο, η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει αποδυθεί σε μια δίωξη -100% πολιτική- εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πιστεύει στο έθνος, την κληρονομιά, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια».

Στη συνέχεια επαίνεσε τον Πούτιν και τη Ρωσία σημειώνοντας πως σύντομα θα γίνει η ηγετική υπερδύναμη του κόσμου. Μου άρεσε που η Μόσχα άρχισε τις παρακολουθήσεις εναντίον των ΜΚΟ. Εδώ στην Ελλάδα το 99% από αυτές θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, καθώς είναι πράκτορες της παγκοσμιοποίησης».

Καταφέρθηκε εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών διότι όπως είπε «είναι τζιχαντιστές και θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη», ενώ δαινομοποίησε την προσπάθεια της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει μέρος των δημόσιων φορέων.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος επαίνεσε το Ισραήλ και είπε πως θα ήθελε να αντιγράψει τους νόμους που εφαρμόζει κατά της λαθρομετανάστευσης. «Το ίδιο έκανε και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ρητορική του, όμως, κατά των μεταναστών δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως, «αν οι Σύριοι, Λύβυοι ή οι Ιρακινοί θέλουν να πάνε κάπου, ας πάνε στις ΗΠΑ που προκάλεσε τους πολέμους στις χώρες τους. Ας τους πάρουν οι Αμερικανοί».

Δέχθηκε ερωτήσεις και γύρω από τις πρόσφατες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο να χαιρετάει ναζιστικά μπροστά σε μια σημαία με τη σβάστικα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος απαντάει το ίδιο ήρεμα και σε αυτή την ερώτηση: «Τι κι αν ο ηγέτης μας φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια ναζιστική σβάστικα πριν από 40 χρόνια; Αν ρωτήσετε κάθε έναν από τους ηγέτες στην Ευρώπη τι έκαναν πριν από δεκαετίες θα μπορούσατε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Εμείς τι άλλο να πούμε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: